Futbol Català
Esports 02/10/2011

El Sant Andreu torna a deixar-se dos punts al tram final i L'Hospitalet goleja al Camp d'Esports

Taules al Narcís Sala entre els quadribarrats i el Badalona (1-1) i triomf solvent dels riberencs davant el Lleida Esportiu (1-4)

Redacció
1 min
El Badalona, fidel a la mitjana anglesa

BarcelonaEl triplet de duels catalans de la jornada s'ha saldat amb dos empats i una victòria visitant. Després de les taules entre Llagostera i Reus (2-2) en el partit de dissabte a la tarda, la matinal de diumenge ha servit per veure un Badalona fidel a la mitjana anglesa, en aquest cas al darrer instant al Narcís Sala. El Lleida ha acabat golejat a casa per L'Hospi (1-4).

Sant Andreu 1 - Badalona 1

El sistema de guanyar a casa i empatar a fora fa que el Badalona sumi cada setmana i escali de mica en mica posicions a la taula classificatòria. L'equip de Manolo Márquez ha rescatat un punt en el primer minut del temps afegit. El Sant Andreu ha trobat premi a les seves ocasions al minut 73 amb un gol de Marcos. No obstant això, un remat de falta de Manga al 91 de joc s'ha colat entre les mans d'un Morales que podia haver fet més per aturar la pilota.

Lleida 1 - L'Hospitalet 4

Després de setmanes sense acabar de posar la cinquena marxa i generant alguns petits dubtes, l'equip riberenc s'ha agradat en el derbi disputat al Camp d'Esports i ha començat a dominar el marcador ja als cinc minuts amb una diana de David Prats. Al quart d'hora, Pedraza ha posat en safata el triomf amb el segon gol. Novament Pedraza, amb dues dianes més (completant un particular triplet) ha deixat l'electrònic de l'estadi en un contundent 0-4 amb només 36 minuts jugats i davant un autèntic espectacle de joc de L'Hospitalet. Fins i tot el gol del Lleida ha estat obra de l'equip del Llobregat, amb un autogol de David Prats a la represa.

stats