Esports 03/11/2013

El Sabadell es retroba amb la victòria i surt de la zona de descens (2-1)

Els arlequinats han patit per sumar els tres punts a la Nova Creu Alta contra el Múrcia

Efe

SabadellEl Sabadell s'ha retrobat amb el triomf després de dos empats i dues derrotes, superant el Múrcia gràcies a un penal molt protestat pels visitants.

Els homes de Javi Salamero deixen la zona de descens gràcies a un triomf sofert en un partit amb ocasions a les dues porteries. L'equip vallesà ha sortir fort amb una bona ocasió de Collantes poc abans del gol en pròpia porta d'Acciari després d'una centrada de Gato. Poc després, Tamudo ha xutat al pal.

La reacció visitant ha arribat amb dues bones ocasions entrada la primera part. Finalment, el central argentí Dos Santos ha marcat de cap el gol de l'empat. Abans del descans, Tamudo gairebé fa el segon gol català.

A la segona part, el Sabadell ha fet el 2-1 gràcies a un penal transformat per Gato després d'unes suposades mans d'Óscar Sánchez molt protestades pels visitants. Malgrat no tenir sempre la pilota, l'equip de Salamero ha defensat amb encert, amb Nauzet evitant el gol de Kike García en els darrers minuts. Amb el partit trencat, Espasandín ha vist com un rebuig que ha topat amb el travesser gairebé acabava amb el 3-1.