FUTBOL - SEGONA DIVISIÓ
Esports 10/10/2020

El Mirandés castiga el Sabadell en dos minuts d'inspiració de Víctor Gómez (0-2)

El conjunt arlequinat continua sense aconseguir sumar en el seu retorn a la Segona Divisió

Albert Nadal
El jugador del CE Sabadell, Víctor García, conduint la pilota

BarcelonaEn dos minuts fatídics per al CE Sabadell, Víctor Gómez, futbolista cedit per l'Espanyol al Mirandés, ha castigat el conjunt arlequinat (0-2). Al minut 75, Gómez ha servit una centrada entre la porteria i el cor de l'àrea que Pablo Martínez ha rematat amb contundència a gol. Només dos minuts després, el lateral format al planter blanc-i-blau ha connectat un xut creuat des de la frontal sense que cap jugador arlequinat sortís a tapar-lo. Després d'impactar al pal, la pilota s'ha endinsat al fons de la xarxa i ha sentenciat un Sabadell que encara no ha pogut sumar cap punt després de quatre jornades en el seu retorn a la Segona Divisió.

A la primera meitat havia imperat la igualtat. El Mirandés ha dominat durant els primers compassos sense inquietar, tot i la insistència de Jirka pel flanc dret de l'atac visitant. La primera aproximació arlequinada ha tardat catorze minuts a arribar, però a partir de la primera mitja hora de joc el Sabadell ha començat a prendre el pols al partit. Amb Adri Cuevas intentant canalitzar el joc des de la sala de màquines i amb un Víctor García incisiu per la banda dreta, els locals han començat a dir-hi la seva. García ha tingut l'oportunitat més clara del Sabadell al primer temps, però la seva rematada de volea des del segon pal no ha trobat el camí de gol. Abans, Óscar Rubio havia sigut providencial rebutjant, en última instància, dues passades de gol del Mirandés.

A la represa, el tècnic local Antonio Hidalgo ha començat a moure la banqueta –els primers a entrar han sigut Edgar Hernández i Néstor Querol– però, amb la igualtat imperant, la sensació de perill era més a prop del conjunt de Miranda de Ebro que no pas dels arlequinats. Passada l'hora de partit, Jirka ha enviat una pilota al fons de la xarxa, però la jugada ha sigut invalidada per fora de joc de l'exfutbolista de l'Estrella Roja de Belgrad. La jugada havia nascut amb una passada màgica de Javi Muñoz. Per la seva banda, els locals prenien decisions errònies a l'hora d'executar l'última passada o d'intentar connectar amb els davanters. Ha sigut un primer avís.

Poc després del gol anul·lat ha arribat, primer, la diana de Pablo Martínez, futbolista que havia entrat just després del descans, i, després, la sentència de Víctor Gómez. El Sabadell no ha tirat la tovallola els últims minuts, però el Mirandés, ben col·locat, s'ha dedicat a perdre temps amb nombrosos canvis i a defensar-se ordenadament sense donar cap opció als arlequinats.