RUGBI
Esports 17/03/2018

Gal·les aconsegueix la segona posició final al Sis Nacions després de derrotar França (14-13)

Els francesos han perdut tots els partits fora de casa

Efe
Gal·les es fa amb la segona posició final al Sis Nacions en derrotar França (14-13)

BarcelonaLa selecció de Gal·les ha aconseguit la segona plaça del Trofeu de les Sis Nacions després d'imposar-se aquest dissabte per 14-13 a un equip francès que ha tancat el torneig sense ser capaç de guanyar en cap dels seus desplaçaments.

Tot i avançar-se al minut 3 de joc amb un 'drop' de Francois Trinh-Duc, França ha vist com els gal·lesos capgiraven el marcador amb un assaig de Liam Williams al minut 9 i els cops de càstig transformats per Leigh Halfpenny. Però França no estava disposada a caure a Cardiff i ha tornat a ajustar el marcador (11-10) amb un assaig de Gael Fickou al cap de sis minuts.

La remuntada, però, no ha prosperat per l'efectivitat de Halfpenny amb un nou cop de càstig (14-10). A la segona part, sense gairebé punts, els locals han certificat acabar segons. Irlanda guanya el torneig davant de Gal·les, Escòcia, França, Anglaterra i Itàlia.