Esports 07/10/2018

Jornada dolça pel Barça i la Santboiana

Els dos conjunts catalans de rugbi guanyen els seus respectius partits i miren amunt

El Barça de rugbi ha sumat la tercera victòria de la temporada

BarcelonaLa secció de rugbi del Barça i la Santboiana han tancat la quarta jornada de la Divisió d'Honor masculina amb un triomf. El conjunt blaugrana s'ha imposat al Guernica (17-24) en un partit en què han dominat en el primer temps i han hagut de treballar de valent en el segon per acabar sumant la tercera victòria de la temporada.

L'equip blaugrana, que venia de perdre el derbi en l'últim minut la setmana passada, ha sabut tirar endavant un partit tirat per aigua que han arribat a dominar amb claredat (parcials de 0-10 i 3-17). A la represa, els locals han agafat ritme de partit i han pogut empatar a la mitja hora d'enfrontament, però poc després el Barça ha tornat a reaccionar i ha establert el definitiu 17-24.

Amb aquest resultat, el Barça és tercer de la Lliga empatat a 15 punts amb el Sanitas Alcobendas, a només un punt del líder, el SilverStorm El Salvador, i 5 per sobre de les posicions de 'play-off'.

La Santboiana, per la seva banda, ha fet valer el factor camp per imposar-se al Rugby Cisneros (25-18) en la que és la primera victòria del primer equip al Baldiri Aleu aquest curs. El conjunt de Sant Boi ha anat a remolc durant tot el partit. Els madrilenys han començat per davant amb diferents parcials (0-3 i 3-8), però els locals han sabut reaccionar i han arribat al descans amb un petit avantatge (13-8).

A la represa, el Cisneros ha tornat a posar-se per davant, amb un avantatge màxim de cinc punts (13-18), però la Santboiana ha reaccionat a temps gràcies a dos assajos per tancar el partit amb un triomf.