REIAL MADRID
Esports 17/11/2012

Ronaldo torna a amenaçar de marxar

Cristiano medita seriosament deixar el Madrid a final de temporada. El jugador creu que el club no l'ajuda a guanyar més premis individuals, en comparació amb el suport que rep el blaugrana Leo Messi.

Martí Molina
2 min
Cristiano Ronaldo creu que el club no l'ajuda prou a aconseguir més premis individuals en comparació amb el suport que rep Messi al Barça.

BARCELONA.Cristiano Ronaldo torna a ser el centre de totes les mirades. I, com ja és habitual en els últims mesos, no per les seves habilitats futbolístiques sinó per les informacions que especulen sobre el seu futur al Reial Madrid. Després que el portuguès assegurés a principis de curs que estava "trist", cada vegada sembla més factible que CR7 abandoni la disciplina blanca aquest estiu. Ahir el diari As assegurava que el jugador medita molt seriosament aquesta opció, mentre que el Reial Madrid es nega a opinar sobre el tema. No és una qüestió de diners, sinó del suport institucional que rep del club blanc, que considera del tot insuficient.

Ahir, en la prèvia del partit contra l'Athletic Club, José Mourinho va decidir no comparèixer davant la premsa, i així va esquivar haver de respondre a cap qüestió sobre el tema. El tècnic va deixar que parlés Aitor Karanka, el segon entrenador, en part amb l'excusa -que ningú no va dir oficialment- que havia estat jugador del conjunt basc. Però a la conferència tan sols hi va haver una pregunta sobre el partit. La gran majoria van ser al voltant de Cristiano Ronaldo.

El Madrid calla

Però per més que l'hi preguntessin, Karanka es va negar a respondre. "No tinc per què contestar aquestes preguntes", deia el segon entrenador. Ni sobre les informacions publicades, ni sobre si el club està disconforme amb l'actitud del jugador o si se l'hauria de protegir més institucionalment.

Ahir el diari As assegurava que el jugador té pràcticament decidit abandonar el club blanc, tot i que Florentino Pérez té a punt una millora salarial per a finals d'aquesta temporada. Però segons el rotatiu el jugador "no vol més diners sinó més suport institucional". Sobretot en comparació amb el blaugrana Leo Messi.

La gota que va fer vessar el got va ser el lliurament del premi al millor jugador en competicions UEFA, a finals d'agost, que va ser per al blaugrana Andrés Iniesta. L'endemà Ronaldo es va reunir amb el president Florentino Pérez per queixar-se que, mentre que ell hi havia anat amb un vicepresident del club, Messi i Iniesta havien viatjat amb el president i el director esportiu. Aquella jornada, contra el Granada, el portuguès no va celebrar els gols i després del partit va dir que estava "trist". Un comentari que va disparar totes les alarmes.

Però a aquell fet s'hi va afegir, fa pocs dies, que el portuguès no va guanyar el premi al millor jugador de la Lliga de la temporada passada -va ser per a Messi-. A més, considera que el club tampoc no l'ha defensat prou després que David Navarro li partís la cella en el partit contra el Llevant, en què en comptes de denunciar l'acció el Madrid va publicar un comunicat per defensar l'actuació de Pepe després del partit.

Per tot, el futur del jugador és més incert que mai. I més després que reconegués en una entrevista a la CNN que enyora Ferguson, el que va ser el seu entrenador al United abans de marxar al Reial Madrid, i a qui considera "un pare futbolístic".

stats