BARÇA
Esports 10/08/2015

Iniesta: "Amb el que vam fer l'any passat, potser no en tenim prou per guanyar. Hem d'evolucionar"

El migcampista ha parlat en la prèvia de la Supercopa d'Europa, acompanyat de Dani Alves, que ha afegit que "una final no s'ha de donar mai per perduda ni per guanyada abans de començar"

M.m.
2 min
Andrés Iniesta durant la roda de premsa.

BarcelonaEl Barça és favorit per guanyar la Supercopa d'Europa, pel fet d'haver guanyat el triplet la temporada passada, però això no és garantia d'èxit ni per Andrés Iniesta ni per Dani Alves. Els dos futbolistes blaugranes han parlat en la prèvia del partit d'aquest dimarts contra el Sevilla, a Tbilissi.

"Amb el que vam fer l'any passat per guanyar tots els títols, potser no en tenim prou. Hem d'evolucionar", comenta Iniesta, que té ben present el que va passar el 2006 quan el Barça va perdre la Supercopa, precisament contra el Sevilla (0-3) malgrat partir com a favorit. "Segons com, sembla que guanyarem el 'sextet' sense fer res, i aquesta no és la mentalitat del vestidor. Ens espera un partit molt difícil contra un gran rival i l'hem d'afrontar tal com és, una final".

El manxec, primer capità del Barça, ha estat acompanyat d'un Dani Alves que li ha donat la raó, i que aquell 2006 vestia la samarreta sevillana. "He estat a l'altre lloc i hem après moltes coses, que una final s'ha de jugar, que no l'has de donar ni per guanyada ni per perduda. L'has de competir. I més en el futbol d'ara, que està més igualat".

El brasiler ha lamentat la baixa de Neymar, tot i que això no hauria de fer perdre capacitat competitiva al Barça. "És una llàstima que li hagi tocat a ell i que no pugui ser aquí. Però tenim prou jugadors per suplir la seva absència". Un d'ells és Leo Messi. "Tenir-lo al teu equip és una garantia d'èxit", ha dit Iniesta. "Espero que segueixi en la seva línia, la de número u".

Renovacions i absències

Alves ha aclarit el motiu pel qual va decidir renovar pel Barça: "Perquè el mig peu que tenia dins era més fort que el que tenia fora", i ha "aconsellat" a Pedro Rodríguez que faci com ell i es quedi, tot i que "és una decisió personal i, prengui la que prengui, caldrà respectar-la".

stats