Barça

Roben un rellotge de luxe a Lewandowski quan accedia a la Ciutat Esportiva

El polonès s'havia aturat per signar autògrafs als aficionats i a l'abaixar la finestreta del seu cotxe s'ha produït el furt

ARA
1 min
Robert Lewandowski

BarcelonaA prop de l'aparcament de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a Sant Joan Despí, on s'acostumen a reunir aficionats del Barça per aturar els jugadors, Robert Lewandowski ha patit un furt. La presència de seguidors és habitual, ja que és el punt pel qual els futbolistes blaugranes accedeixen amb els seus vehicles a les instal·lacions on s'entrenen.

Segons fonts policials esmentades per TV3, l'atacant polonès s'havia aturat per signar uns autògrafs a tres aficionats i a l'abaixar la finestreta del cotxe ha aparegut una quarta persona que li ha estirat el rellotge, de la marca Patek Philippe, valorat en una xifra al voltant dels 70.000 euros. El mateix Lewandowski ha intentat atrapar el lladre, però l'ha perdut de vista. Aquesta persona no té relació amb els tres aficionats que havien demanat la signatura. 

Finalment, l'atacant blaugrana ha trucat al cap de seguretat del Barça i s'ha donat l'avís a la Policia Local de Sant Joan Despí. La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han dut a terme la recerca de l'agressor i els cossos de seguretat autonòmics l'han detingut per robatori amb violència. Es tracta d'una persona major d'edat que fins i tot havia creuat a peu la B-23. Finalment, l'home ha confessat i han pogut recuperar el rellotge, que estava enterrat en una zona d'horts propera a la Ciutat Esportiva, tal com ha informat la televisió pública catalana.

stats