Esports 11/02/2012

Juan Francisco Martínez, "Nino" "Els rivals saben que han de jugar al màxim aquí per guanyar-nos"

A.s.
2 min
Nino és el tercer jugador que més minuts ha jugat a l'Osasuna.

Juan Francisco Martínez Modesto en el món del futbol és Nino (Vera, Almeria, 10-6-1980). És el davanter titular de l'Osasuna des d'aquest estiu, quan va canviar el clima tropical de Tenerife, on va explotar com a futbolista, pel fred gèlid de la ciutat de Pamplona. Avui farà molt fred al Reyno de Navarra, però ell ja s'hi ha acostumat.

El partit d'avui no tindrà res a veure amb el de Copa a Pamplona, oi?

En absolut. Els dos equips vam reservar molts titulars aquell dia, i no serà el mateix. Però sabem que serà un partit molt difícil per la qualitat del rival i intentarem fer servir les nostres armes per guanyar.

El Reyno de Navarra és una de les vostres armes, només hi heu perdut un partit.

Sí, nosaltres ens trobem còmodes jugant a casa, amb la nostra afició i jugant molt intens. Els rivals saben que han de sortir al màxim per guanyar-nos a casa.

Mendilibar, a pesar dels elogis de Guardiola, sempre s'ha endut golejades del Barça. Ha canviat alguna cosa en els entrenaments d'aquesta setmana?

No, jugarem com sempre amb ell, no hem canviat res. Seguim amb la nostra filosofia però conscients que davant tindrem jugadors molt bons.

Ets titular indiscutible, però no acumules els mateixos gols que altres anys.

Sí, aquest és l'únic inconvenient. Ja sabem que aquestes coses van per ratxes, i espero que arribi la ratxa positiva com més aviat millor i faci els gols que m'agradaria haver fet ja.

A Pamplona ja han après a fer el so de l'ambulància quan marques un gol?

Ho intenten [riu], però com que no he marcat gaires gols, han de practicar una mica encara.

Qui va ser el primer a fer-ho?

Quan jugava a l'Elx els dos davanters érem jo i un que es deia Nano. I quan no marcava l'un ho feia l'altre, i d'aquí va néixer el nino, nano, nino, nano.. .

stats