OK Lliga
Esports 25/03/2014

Un Reus just de forces s'imposa per la mínima a la pista del Noia Freixenet (1-2)

En els altres partits avançats de la 23a jornada de l'OK Lliga, el Barça i el Liceo han hagut de suar per guanyar a Cerceda i Lloret

Jordi Graell

BarcelonaEn un partit avançat de la 23a jornada de l'OK Lliga, el Reus Deportiu s'ha imposat per la mínima a la pista del Noia Freixenet per 1-2. Tot i les baixes de Jordi Adroher per lesió i de Xavi Costa per sanció, els homes d'Alejandro Domínguez sempre han portat la iniciativa en el marcador en un partit força ensopit. Al minut 3 Jepi Selva ha avançat els reusencs en una badada defensiva dels locals, tot i que ràpidament Pau Bargalló ha restablert l'empat. Al minut 15, un gol de Xavi Rubio plantant-se tot sol davant Luis Gil ha acabat suposant el gol de la victòria, ja que a la segona part el Noia ha errat dues faltes directes i el Reus un penal i una falta directa.

Pel que fa a la resta de partits disputats aquest dimarts, tant el Barça com el Liceo s'han imposat pel mateix marcador de 2-5 malgrat que ambdós conjunts han hagut de suar la victòria. Mentre que els blaugranes han hagut de capgirar un 2-1 al descans gràcies a un 'hat trick' de Raúl Marín, els homes de Carlos Gil han hagut d'esperar fins als últims minuts per certificar la victòria a Lloret gràcies a dos gols de Jordi Bargalló.