Futbol Català
Esports 25/03/2012

El Llagostera aferma la seva plaça de promoció d'ascens i el Badalona i el Lleida s'apropen

El duel català entre el Sant Andreu i L'Hospitalet cau del cantó dels locals mentre que el Reus veu escapar tots els punts a dos minuts del final

Redacció
Partit còmode per un Llagostera intractable en defensa

BarcelonaQuatre triomfs i dues derrotes com a balanç català de la jornada 31 a Segona B. Sense aturador el Llagostera, que s'ha desfet del Manacor (3-0). Important triomf del Sant Andreu davant L'Hospitalet (2-1) i del Badalona a domicili contra l'Ontinyent (0-1). El Lleida ha golejat l'Olímpic (3-0) mentre que el Reus ha caigut davant l'Andorra (3-2).

Sant Andreu 2 - L'Hospitalet 1

El gran duel català de la jornada ha caigut del cantó local, permetent que el conjunt dirigit per Piti Belmonte no hagi dit encara la darrera paraula sobre les seves aspiracions. El quadribarrat Édgar ha fet l'u a zero a tocar de la mitja hora de joc, deixant aquest resultat al descans. A la represa, David Prats ha empatat pels riberencs però tres minuts més tard, als 60 de joc, Arnau ha signat el segon i definitiu gol local.

Llagostera 3 - Manacor 0

El petit municipi de Llagostera segueix sense despertar del seu particular conte de fades. Davant el Manacor, l'equip d'Oriol Alsina s'ha retrobat amb el gol després de tres empats a zero i no ha tingut pietat del seu rival en una primera part que ha concentrat totes les dianes (Tarradellas i Marc Mas per partida doble). El porter Wilfred segueix ampliant la seva llegenda i els minuts sense encaixar gol. L'andalús, que té el rècord d'enguany del grup, l'amplia ara a 724 minuts.

Lleida 3 - Olímpic 0

Victòria de prestigi del Lleida davant un equip sempre complicat com és el conjunt de Xàtiva. Tot s'ha resolt en només mitja hora de joc, suficient per deixar el 3-0 que finalment ha manat al marcador i més encara quan, abans del descans, l'Olímpic s'ha quedat amb un efectiu menys sobre la gespa. Verdú, de penal, ha obert el compte dels locals. Jorge Giménez, amb un golàs, ha fet el segon i Imaz ha tancat la festa blava.

Ontinyent 0 - Badalona 1

Un gol de Manolo Bueno al minut 65 de partit ha donat tres punts vitals al Badalona en la seva lluita, lenta però ferma en les darreres jornades, per tornar a acaronar la zona de promoció d'ascens a Segona B. L'equip de Manolo Márquez, que suma dos triomfs consecutius a domicili, ha protagonitzat un duel de domini altern on el protagonista de l'encontre, el golejador escapulat Bueno, ha gaudit de més remats clars a banda d'un únic però molt més que suficient gol català.

Andorra 3 - Reus 2

Mala sort per l'equip del Baix Camp a Terol on el conjunt de Santi Castillejo s'ha vist remuntat al tram final. Bé han començat les coses pels catalans, amb gol de Marqúes passada la mitja hora de joc. No obstant, en temps afegit el local Fonsi ha tornat les taules al marcador. A la represa, nova diana reusenca de Durán al quart d'hora. El signe del partit ha canviat amb una doble diana local. La primera, materialitzada novament per Fonsi (minut 74) i la darrera, a tres del final, obra de Jael.