Futbol Català
Esports 18/03/2012

El Rubí presenta credencials amb una maneta a Vic

Un 'hat trick' d'Epitié deixa l'equip d'Alberto Fernández molt a tocar de la promoció

Redacció
2 min
Epitié, golejador per partida triple

BarcelonaLa golejada de la jornada a Tercera Divisió va tenir lloc dissabte i a domicili. El Rubí va superar per un 1-5 un Vic necessitat que no va oferir una bona imatge. Els visitants, amb 'hat trick' d'Epitié, tenen més que assegurada la permanència –autèntic objectiu del club– i lluiten ja de forma descarada i sense cap pressió ni obligació pel somni de la promoció d'ascens.

Per la seva banda, l'Espanyol B va posar punt final a quatre mesos sense guanyar a casa. Ho va fer en el derbi davant l'Europa. Els gols de Bacari i Thievy van certificar el triomf blanc-i-blau. L'equip de Raúl Longhi segueix segon. La Pobla de Mafumet i el Manlleu tampoc van fallar. El filial del Nàstic va superar per 3-1 el Balaguer, i el conjunt de Francesc Cargol per 3-0 el Gavà, amb dos dels gols manlleuencs obra de Planagumà, que es fica de ple en la lluita pel reconeixement de màxim golejador.

Dels emparellaments disputats diumenge destaca la victòria de la Gramenet per 3-2 davant el Terrassa. Després de donar la volta al marcador fins a dues vegades, els locals agafen aire i posen novament el tècnic visitant Miquel Olmo sobre la corda fluixa, després d'haver estat acomiadat i readmès aquesta mateixa setmana. Al camp d'Els Canyars, golejada espectacular del Castelldefels (4-0) davant un Vilafranca que va perdent força a la part alta. Per dalt, el Prat no perdona i supera l'Amposta (2-0). L'equip potablava va disparat cap al títol de lliga i el conjunt blanc-i-negre té molt complicat l'objectiu de la permanència.

El que no està matemàticament a Primera Catalana però sí de forma virtual és el Masnou. El conjunt de Claudio Festa ha caigut a casa (0-2) davant el Santboià. En el darrer partit de la jornada, l'Olot ha aconseguit la seva segona victòria a fora de la temporada en el dia que estrenava entrenador.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Espanyol B 2 - Europa 0

Pobla Mafumet 3 - Balaguer 1

Manlleu 3 - Gavà 0

Vic 1 - Rubí 5

Gramenet 3 - Terrassa 2

Castelldefels 4 - Vilafranca 0

Prat 2 - Amposta 0

Masnou 0 - Santboià 2

Cornellà 1 - Montanyesa 1

Vilanova 0 - Olot 2

stats