Futbol Català
Esports 11/03/2012

La Gramenet i l'Olot, els perjudicats de la jornada

Els colomencs cauen al Nou Sardenya en un duel directe (1-0) i l'equip de Nitus Santos ensopega a casa contra el Cornellà (0-1)

Redacció
1 min
Delmàs celebra el gol de l'Europa contra la Gramenet

BarcelonaEls tres equips en zona de descens segueixen ocupant les respectives posicions després de sumar un ple de derrotes aquest cap de setmana. La Gramenet, equip que marca la barrera respecte els equips en zona de permanència, ha perdut el seu duel directe contra un Europa que posa fre a la seva ratxa negativa (1-0). L'Amposta, en duel disputat dissabte, va caure davant el Vic (1-2). L'equip de Pere Vila va sumar un important triomf per fugir del descens. El darrer classificat de la categoria, el Masnou, ha sortit golejat de Rubí (3-0) davant un equip local que, arribats a aquest punt del campionat, aspira descaradament a tot.

A la zona alta, el Prat segueix al seu ritme. Un solitari gol ha resultat més que suficient per imposar-se a domicili contra el Vilafranca (0-1). L'Espanyol B, amb el mateix marcador, ha sumat els tres punts en la seva visita a Gavà i es consolida dins les places de promoció d'ascens. Per la seva banda, la Pobla de Mafumet ha sumat la seva segona victòria seguida golejant a Terrassa (0-3) davant un equip egarenc que només ha sumat dues victòries en els darrers vuit partits. Els de Tarragona entren novament dins les places de privilegi.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Balaguer 1 - Vilanova 0

Amposta 1 - Vic 2

Santboià 0 - Manlleu 3

Gavà 0 - Espanyol B 1

Europa 1 - Gramenet 0

Montanyesa 1 - Castelldefels 1

Vilafranca 0 - Prat 1

Rubí 3 - Masnou 0

Olot 0 - Cornellà 1

Terrassa 0 - Pobla Mafumet 3

stats