Futbol Català
Esports 12/02/2012

El Llagostera dóna la campanada a Badalona

L'equip gironí fa saltar la banca amb un home menys sobre el terreny de joc i suma un triomf (0-1) que l'apropa a quatre punts de la zona noble de la taula

El Llagostera segueix fent història

BarcelonaEl conte de fades del Llagostera sembla no tenir final. L'equip, debutant a Segona B i cuer de la lliga durant els dos primers mesos de competició, ha donat la campanada a Badalona i s'apropa a la zona alta de la lliga. L'Hospitalet ha tornat a mostrar la seva pitjor cara a Dénia (1-0). El Lleida, per la seva banda, ha perdut el primer partit dels darrers onze, caient per 2-1 a Terol. El Sant Andreu no ha passat de l'empat sense gols a Xàtiva i el Reus ha caigut a casa contra l'Huracán.

Badalona 0 - Llagostera 1

El somni llagosterenc segueix creixent amb una nova victòria a domicili de l'equip dirigit per Oriol Alsina. Després d'un primer temps igualat, molt tàctic i amb poques ocasions de gol, els gironins s'han vist afectats per una polèmica expulsió de Ton Alcover -dues cartulines grogues en poc espai de temps- a l'inici de la represa. Tot i això, el conjunt blaugrana ha foradat la xarxa rival al minut 65 amb un gran xut d'Aimar. El Badalona cau del play-off amb aquest resultat i el Llagostera s'apropa a quatre punts d'aquest objectiu.

Reus 1 - Huracán 3

Segueix la caiguda lliure del Reus a la classificació. L'equip del Baix Camp fa sis setmanes que no guanya. Davant l'Huracán i després d'un primer temps sense gols, un polèmic penal de Sangrà sobre Rufino ha obert la llauna pels visitants. David Fas, des dels onze metres, no ha perdonat. Onze minuts més tard ha empatat Sergio León però el punt que tenia el Reus al sac ha marxat amb dues dianes en contra als darrers minuts. A tres pel final Pablo Vidal ha fet el segon de l'Huracán i Luís Ángel, en l'afegit, ha tancat el marcador.

Dénia 1 - L'Hospitalet 0

L'equip riberenc ha tornat a mostrar la seva cara dolenta en el seu desplaçament a Dénia. L'Hospi no ha mostrat el seu millor joc i pràcticament no ha disposat de cap rematada clara entre pals. Un gol de Pifarré als tres minuts de la represa s'ha convertit en més que suficient pels locals per endur-se els tres punts i allunyar-se de la plaça de promoció de permanència.

Olímpic 0 - Sant Andreu 0

Bon punt a domicili del Sant Andreu davant el setè classificat del campionat. L'encontre, sense gols, no ha brillat pel futbol (massa joc directe) i ha registrat millors aproximacions de cara a porteria dels de Xàtiva al primer temps i del conjunt quadribarrat a la segona meitat. El Sant Andreu suma 34 punts amb aquest empat al lloc número tretze de la taula.

Terol 2 - Lleida 1

El Terol ha deixat en l'espectacular xifra de 10 partits la ratxa sense perdre del conjunt català. Els d'Emili Vicente han caigut a domicili en un duel d'equips invictes en l'inici del 2012. Aquest honor el seguirà mantenint l'equip local, que ha deixat els punts a casa amb un doblet de Sánchez. Primer ha obert el marcador als 12 minuts de joc i a la represa ha fet el segon al minut 69. Pel Lleida ha retallat distàncies Eizaguirre a un quart d'hora pel final, però els de la Terra Ferma no han pogut sumar l'empat.