Futbol Català
Esports 05/02/2012

El Prat recupera el liderat de la lliga

Els pratencs derroten l'Europa al darrer instant (2-1) i tornen a alternar-se al capdavant de la lliga amb un Terrassa derrotat a Vic (3-0)

Redacció
2 min
Els potablava tornen a ocupar el liderat

BarcelonaEl Prat i el Terrassa es van passant el liderat de la lliga en aquest inici de l'any 2012. La derrota dels egarencs a Vic en el partit que obria la jornada dissabte (3-0), condicionats pel fet de jugar amb deu homes des de bon inici, ha propiciat que el conjunt potablava torni a ocupar la part més alta de la taula. Per aconseguir-ho, l'equip dirigit per Agustín Vacas ha hagut d'esperar al darrer segon d'afegit, quan a la sortida d'un córner ha aconseguit desfer l'empat davant l'Europa (2-1).

No recciona l'Espanyol B, que suma cinc setmanes sense tastar la victòria. En el partit d'aquest cap de setmana el rival era una pedra dura en el camí. El duel de filials entre el segon equip del Nàstic i el conjunt espanyolista ha acabat en taules (1-1). Els pericos, no obstant, es mantenen a un punt de la promoció d'ascens, objectiu obligat de l'equip blanc-i-blau. Qui cau dels quatre primers és el Manlleu, derrotat a Vilanova (3-1). S'ha beneficiat d'això el Vilafranca, vencedor del seu duel davant la Montanyesa (3-1). L'equip revelació de la lliga ja suma 40 punts.

Per sota, la victòria del Vilanova per la tarda ha tornat a deixar la Gramenet en el primer lloc de descens. No obstant, els colomencs han sortit vencedors del seu duel directe a Masnou (0-1), deixant el quadre local amb mig peu a Primera Catalana. També a les posicions marcades en vermell de la taula ha sumat l'Amposta (2-2) en el seu duel a casa davant l'Olot. La part baixa s'estreta i cinc equips es troben separats només per tres punts respecte la primera plaça que baixaria de categoria, la divuitena.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Vic 3 - Terrassa 0

Amposta 2 - Olot 2

Masnou 0 - Gramenet 1

Pobla Mafumet 1 - Espanyol B 1

Cornellà 1 - Santboià 2

Castelldefels 1 - Gavà 1

Prat 2 - Europa 1

Rubí 1 - Balaguer 0

Vilafranca 3 - Montanyesa 1

Vilanova 3 - Manlleu 1

stats