Futbol Català
Esports 20/11/2011

El Llagostera passa de cuer a sortir del descens!

Cap equip català està en zona de perill finalitzada la catorzena jornada

Redacció
3 min
Els llagosterencs celebren el segon gol de l'equip gironí davant el Gandia

BarcelonaEl nivell de Segona B, almenys al grup tercer, està tan igualat que permet veure com el cuer de la classificació, el Llagostera, ha sortit del descens directe i també de la plaça de promoció aquesta mateixa setmana. L'equip gironí va imposar-se per 3-0 al Gandia ahir dissabte, on el Lleida va caure davant el Mallorca B. En la matinal de diumenge han guanyat el Reus i el Sant Andreu. L'Hospitalet ha cedit un empat a casa tallant la ratxa de victòries consecutives que acumulava.

Llagostera 3 - Gandia 0

El millor partit de la temporada de l'equip d'Oriol Alsina va servir per veure dissabte a la tarda com el Llagostera dormia fora del descens i com finalment s'hi ha quedat. En una primera part de domini absolut, Aimar, en una jugada d'estratègia, va fer el primer gol. Al primer instant de la represa del partit, un murri Uri va recuperar una pilota sobre la línia de fons i va cedir per tal que Pedrito fes el 2-0. Va tancar la golejada Marc Mas en el darrer minut d'afegit.

Mallorca B 2 - Lleida 1

No va tenir sort el Lleida Esportiu a terres balears. L'equip d'Emili Vicente va posar les ocasions sobre la gespa però va ser el filial mallorquinista qui va posar els gols. El primer, desafortunat, fet en pròpia porta pel lleidatà Pau Bosch als vint minuts del segon temps. Sense temps per reaccionar, Xisco va fer el 2-0. El gol de Juanma Hernández va retallar distàncies pels catalans però no va ser suficient.

Manacor 1 - Sant Andreu 3

L'equip de Pere Belmonte segueix mirant cap a la zona alta de la classificació després d'un treballat triomf a Manacor. L'equip quadribarrat ha sabut recuperar-se del gol matiner del conjunt balear als sis minuts, obra de Nico. Els jugadors andreuencs han donat la volta al segon temps, primer amb l'empat, obra del sempre present Marcos. Als darrers vint minuts, Eloi Fontanella i Fran Grima han donat els punts al conjunt català.

Badalona 1 - Olímpic 2

El conjunt escapulat no acaba de carburar del tot en aquest inici de temporada. El fortí del Camp del Centenari va deixar de ser inexpugnable fa unes setmaes i avui l'Olímpic ha tornat a treure petroli. L'equip de Manolo Márquez s'ha avançat gràcies a Victor, amb una diana al minut 22 del primer temps. No ostant, l'equip valencià ha donat la volta a les xifres de l'electrònic amb dianes de Ruben (minut 65) i Nando Ramón (71).

L'Hospitalet 1 - València Mestalla 1

El filial del València ha estat el primer equip que ha aconseguit tallar la ratxa de victòries d'un Hospi que segueix segon i que avui ha cedit dos punts a casa davant un bon i meritori rival. Un matiner penal ha servit per veure una diana de David Prats als nou minuts de joc, fet que semblava encarrilar el partit. No obstant, l'equip valencianista ha plantejat una bona organització a l'Estadi de Futbol de L'Hospitalet i ha empatat al minut 45 mitjançant Eldin. Als intants finals Aday ha tingut la millor ocasió per fer guanyar el partit als locals.

Reus 1 - Ontinyent 0

Superada ja la setmana passada la petita mala ratxa de l'equip del Baix Camp, el Reus segueix immers dins la zona de play-off a Segona A. El conjunt de Santi Castillejo va tornar a guanyar per la mínima a casa (un marcador al que s'està aficionat el Reus), gràcies a una diana de Beñat en l'afegit del primer temps. El jugador roig-i-negre ha picat la pilota per sobre el porter Alberto, signant un gol que ha donat tres punts d'or al seu equip.

stats