Futbol Català
Esports 13/11/2011

L'Hospi allarga la ratxa espectacular a set victòries

Victòries a domicili dels riberencs a Oriola (0-2) i del Reus a Maó (0-1). Derrota del Badalona davant l'Atlètic Balears (3-2). Empat entre Lleida i Llagostera (0-0) i partit suspès del Sant Andreu a casa davant l'Huracán (2-3 parcial)

Redacció
2 min
Moment on s'ha decidit suspendre el Sant Andreu - Huracán

BarcelonaLa trajectòria de L'Hospitalet a Segona B mostra xifres històriques en aquest primer terç de campionat. L'equip de Jordi Vinyals ha sumat a Oriola la setena victòria seguida al campionat i es consolida en solitari al segon lloc de la taula, sempre atent a una possible ensopegada d'un també intractable Atlètic Balears que avui ha derrotat el Badalona per 3-2 al propi camp. Repassem seguidament tots els partits amb catalans implicats.

Sant Andreu 2 - Huracán 3 (sense finalitzar)

La pluja ha obligat a aturar el partit dels andreuencs ben entrada la segona part, amb derrota parcial dels quadribarrats. Amb el partit en joc, el Sant Andreu s'ha avançat al minut 22 amb una diana de Marcos que, no obstant això, ha estat igualada per Morgado al minut 45. A la represa, Quim Araujo ha tornat a posar per davant els catalans però el també català Postigo ha capgirat el marcador amb dues dianes (minuts 54 i 64). Pocs instants després el partit ja no ha pogut seguir endavant per culpa de la pluja.

Lleida 0 - Llagostera 0

L'empat sense gols al Camp d'Esports deixa els locals al bell mig de la taula i els blaugranes una jornada més com a darrers classificats, això sí, un punt més a tocar de sortir del pou. L'encontre ha acabat amb nou jugadors sobre el camp pel Lleida i deu pel Llagostera per expulsions de Jerson (62') i Massana (93') pels locals i Eloi (82') pels visitants. Enric Pi, en un cara a cara amb el porter al segon temps, ha tingut la més clara dels gironins. El porter Wilfred ha respost amb encert al darrer minut de temps reglamentari a la millor ocasió del Lleida a xut d'Imaz.

Atlètic Balears 3 - Badalona 2

El líder ha demostrat que segueix intractable en aquesta lliga. En una primera part excel·lent del líder de la categoria, Perera i Mathias han posat per davant els locals amb un 2-0 al descans. A la represa, però, l'encontre ha agafat un altre aire. L'Atlètic Balears no s'ha mostrat tant superior i el Badalona ha retallat distàncies amb un gol de Manga. No ostant això, Thiago, al minut 84, ha signat el 3-1. El segon del Badalona ha acabat transformant-se en pròpia porteria en un remat involuntari de Quesada a quatre minuts del final.

Sporting Maonès 0 - Reus 1

El sempre present Chumbi ha rescatat el Reus de la seva caiguda lliure de resultats i l'ha retrobat amb la victòria a domicili. Un gol del jugador reusenc als tretze minuts de joc ha estat més que suficient per donar la victòria a l'equip de Santi Castillejo. L'Sporting ha començat fluix el partit i ha anat millorant amb el pas dels minuts, però no ha pogut foradar la porteria defensada per Ángel.

Oriola 1 - L'Hospitalet 2

Dos gols de Pitu, el primer passat el quart d'hora de la primera part i el segon a vint minuts del final del partit, han donat un nou triomf a un Hospi que suma ja set victòries consecutives a la lliga. El gol de l'honor de l'Oriola ha estat testimonial amb una diana de Dani Gómez al minut 90 que només ha servit per provocar en els visitants el fet de demanar l'hora al col·legiat. L'equip dirigit per Jordi Vinyals ha tornat a mostrar-se com un equip seriós, ordenat i eficient.

stats