Publicitat
Publicitat

Barça

Bartomeu: "Els socis han vist que avui formaven part de la història"

El president del Barça ha anunciat els resultats del referèndum, amb la victòria del 'sí' per un 72%

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha celebrat la victòria del 'sí' en el referèndum per construir un nou estadi. "Estem molt contents, formar part d'una junta directiva en el segon referèndum de la història ens fa estar molt contents, molt sobretot perquè el soci ha decidit. Som gent molt responsable i sabem que tenim una feina de club a partir de demà, esperem jugar i guanyar molts títols", ha dit Bartomeu, amb la cara cansada, mostrant l'alegria per la victòria, però sense denotar eufòria.

"És un mandat del soci a nosaltres", ha explicat el president del Barça, que ha considerat que la victòria ha estat "rotunda".

"Pel que fa a la directiva tot segueix igual, hem votat un referèndum per decidir el futur", ha explicat el màxim dirigent blaugrana, que no creu que el resultat l'hagi reforçat personalment. "Ha estat una votació diferent, no estàvem acostumats a fer un referèndum, no es pot comparar amb les anteriors eleccions o la moció de censura del 2008", ha especificat Bartomeu. "La crítica i l'autocrítica són sanes i necessàries, aquesta crítica no pot afectar l'autoestima dels socis, l'orgull del nostre club ni la imatge espectacular que té el club arreu del món", ha afegit. "Els socis eren conscients que exercien el seu dret. Els socis han vist que avui formaven part de la història, s'han sentit propietaris de veritat", ha sentenciat.

"Els barcelonistes ens hem de felicitar, hem demostrat la nostra singularitat", ha explicat Josep Maria Bartomeu al principi del seu parlament: "En dies com avui el món sencer comprova el que és i significa el Barça".

Un cop s'acabi la temporada, el Barça presentarà el calendari previst d'aquest projecte que s'hauria d'iniciar el 2017. El "primer pas serà crear un equip de treball", ha afegit Bartomeu.

El 72,36% dels socis han votat a favor del nou Espai Barça, mentre que s'hi ha oposat el 25,55% dels 37.535 socis que han anat a votar, un 31,65% de la massa social.

Històries de superació esportiva