Fórmula 1
Esports 19/08/2013

El representant de Räikkönen assegura que el pilot no fitxarà per Red Bull

"Les negociacions amb Red Bull no van donar resultats i es van acabar ja fa temps", assegura Steve Robertson al diari finlandès 'Turun Sanomat'

Martí Molina
2 min
Vettel ruixa Räikkönen a dalt del podi.

BarcelonaBernie Ecclestone, propietari de la Fórmula 1, tenia el somni de veure Sebastian Vettel i Kimi Räikkönen compartint escuderia. Aquesta opció, però, no serà possible. El pilot finlandès no fitxarà per l'escuderia Red Bull –l'actual de Vettel–, segons ha confirmat el representant de Räikkönen en una entrevista al diari finlandès 'Turun Sanomat': "Les negociacions amb Red Bull no van donar resultats i es van acabar ja fa temps", assegura Steve Robertson.

L'escuderia Red Bull, vigent tricampiona del món, compta actualment amb l'australià Mark Webber i l'alemany Sebastian Vettel, aquest últim també tricampió del món de pilots. Tanmateix, Webber ja va anunciar fa unes setmanes que abandonaria la Fórmula 1 un cop s'acabés la temporada. Davant d'aquesta situació, l'equip de les ales li ha de trobar un substitut, i un dels noms que sonava amb més força era el de Räikkönen, campió mundial el 2007, i actualment al volant d'un Lotus. Finalment, l'opció del finlandès ha quedat descartada.

Red Bull haurà de buscar un altre candidat per ocupar el seient que deixarà buit Webber, i a hores d'ara el més ben posicionat és un altre australià, Daniel Ricciardo, actualment al volant d'un Toro Rosso –l'equip filial de Red Bull.

Per la seva banda, Räikkönen, que "té un 99,999% de possibilitats de ser a la F-1 la temporada vinent", segons el seu representant, encara no té clar el seu futur, ja que finalitza contracte amb Lotus i "no ha arribat a cap acord amb cap equip". De totes maneres, i malgrat que Robertson no ha volgut donar pistes, sembla que l'opció més factible és renovar amb l'escuderia Lotus, tot i que també ha sonat com a possible pilot de Ferrari, l'escuderia amb la qual va guanyar el seu únic títol mundial.

stats