El rei Leo
Esports 27/01/2012

La revista 'Time' d'Àsia i el Pacífic Sud qualifica Messi com el millor del món

2 min
El rei Leo

Què li passa a Messi amb l'Argentina?

La revista Time col·loca Leo Messi a la portada de dues de les seves grans edicions, la d'Àsia i la del Pacífic Sud. " King Leo ", titula la publicació, que defineix el davanter del Barça com "el millor futbolista del món". El periodista Bobby Ghosh és qui signa un reportatge en què es destaquen les virtuts de Leo Messi, candidat a personatge de l'any 2011, i s'intenta respondre una pregunta clau: per què el seu rendiment és diferent al Barça i a la selecció argentina?

De taronja als entrenaments

El Barça es va entrenar ahir a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí en dos grups: d'una banda, els titulars contra el Madrid han fet exercicis de recuperació, amb estiraments i carrera suau, i de l'altra, la resta de jugadors, que es van exercitar a ple rendiment, juntament amb sis futbolistes del filial: Sergi Roberto, Cuenca, Dos Santos, Tello, Balliu i Rosell. La novetat de l'entrenament va ser la nova equipació taronja que, a partir d'aquest dijous, portarà l'equip als entrenaments.

El 'software' de Guardiola

Cesc Fàbregas no estava content amb el partit que va fer contra el Madrid i ho va reconèixer públicament: "Perquè hagi marcat alguns gols ara sembla que hagi de marcar sempre. Jo tampoc estic content del partit d'ahir i he de millorar moltíssim. Jugant amb jugadors d'aquest nivell quan baixes una mica sembla que juguis malament; encara que m'hagi format aquí, el software que ha creat el mister no es fàcil d'agafar en dos dies", va comentar el d'Arenys.

L'amistós femení, el 2 de febrer

L'amistós que el Barça femení farà contra l'INAC Kobe Leonessa, el conjunt japonès en què juga l'actual millor jugadora FIFA 2011, Homare Sawa, es disputarà finalment el dijous 2 de febrer a les 19.30 hores al Miniestadi i no pas el dia 1 com inicialment s'havia previst. El motiu del canvi és el fet que el primer equip jugarà les semifinals de la Copa el dia 1 a les 21 h a València i el club vol assegurar-se que l'enfrontament tingui la màxima repercussió possible, aprofitant el bon moment que viu el futbol femení de l'entitat i l'interès que genera al Japó. Xavi Llorens, tècnic del femení, va assegurar a l'ARA que l'amistós "és una oportunitat molt maca de jugar un partit d'escala mundial". El club no descarta que l'entrada sigui gratuïta.

stats