Publicitat
Publicitat

premsa esportiva

“Aquest cicle s'ha acabat; que en comenci un altre!”, a la portada de l''Sport'

A 'L'Esportiu': "Vet aquí un gat..."; A 'Mundo Deportivo': "Quin pal"

Els diaris esportius d'aquest dijous, l'endemà de la derrota del Barça a la Copa del Rei contra el Reial Madrid (1-2), titulen:

Sport: "Aquest cicle s'ha acabat; que en comenci un altre!". Al subtítol: "El Madrid s'emporta la Copa i certifica el final d'una etapa"; "El gol de Bartra va ser insuficient davant els ràpids contracops de Di María i Bale"; "L'equip necessita una renovació profunda: des del tècnic fins a diversos cracs"

L'Esportiu: "Vet aquí un gat...". Al subtítol: "El Barça tanca una setmana tràgica en què perd també la Copa contra el Madrid mostrant una dèbil imatge de final d'etapa"

Mundo Deportivo: "Quin pal". Al subtítol: "El Barça tanca la seva setmana tràgica amb la tercera derrota seguida a la final contra el Madrid"; "Bale decideix amb una gran galopada i Neymar estampa al pal l'oportunitat de l'empat"; "Messi continua desaparegut"

Marca: "Campions!". Al subtítol: "Una carrera per a tota la vida: Bale sorprèn amb una prodigiosa carrera de 58 metres en 8 segons i un gol per sota les cames de Pinto"

As: "Bale va decidir la final amb un golàs al minut 84"

Històries de superació esportiva

Etiquetes