Publicitat
Publicitat

premsa esportiva

"Escàndol", sobre la sanció de la FIFA al Barça, a la portada de l''Sport'

A 'Mundo Deportivo': "Míssil al Barça". A 'El 9 Esportiu': "La tempesta perfecta"

Els diaris esportius d'aquest dijous, l'endemà de la sanció de la FIFA al Barça, titulen:

Sport: "Escàndol". Al subtítol: "La FIFA prohibeix fitxar al Barça"; "El sanciona amb un any per irregularitats en el fitxatge de menors de 18 anys"; "El Barça anuncia un recurs i demanar en última instància la cautelar al TAS"

Mundo Deportivo: "Míssil al Barça". Al subtítol: "El màxim organisme del futbol imposa una sanció desmesurada al club blaugrana per contractar menors de 16 i 18 anys"; "El Barça respon defensant el model Masia, anunciant recursos i sol·licitant mesures cautelars per poder fitxar". També, les "incògnites": "Quin article ha infringit"; "Qui ha fet la denúncia a la FIFA?"; "Actuen igual altres clubs"?; "Què passa en el cas Ter Stegen"

El 9 Esportiu: "La tempesta perfecta". Al subtítol: “La FIFA sanciona amb duresa el Barça prohibint-li fer cap fitxatge fins a l'estiu del 2015 i qüestiona la política de formació de la Masia, lloada a tot el món, en el moment en què l'equip s'ho juga tot”

Marca: "La FIFA retira el Barça del mercat". Al subtítol: "Prohibit comprar i vendre jugadors durant un any per irregularitats en el fitxatge de fins a deu menors d'edat estrangers"

As: "Càstig al Barça: un any sense fitxar”. Al subtítol: “La FIFA el sanciona per traspassos il·legals de menors estrangers”; “No li tramitarà fitxes fins al juny del 2015"

Històries de superació esportiva

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF