José Luis Oltra
Esports 26/08/2013

"La realitat és que hem encaixat vuit gols en dos partits"

1 min

"Crec que hi ha un cúmul de circumstàncies, tant en el partit de Sabadell com el d'avui, però també hi ha una realitat que són els vuit gols encaixats en dos partits. Crec que l'equip ha tornat a sortir bé d'inici, però una altra vegada en la primera arribada del rival ens han fet un gol, errors que no s'han fet en la pretemporada i que ara s'estan realitzant". Així de clar parlà anit José Luis Oltra després de la derrota a casa.

Segons el tècnic vermell, "només començar la segona meitat ha faltat fortalesa defensiva, i amb el tercer gol l'equip ha mostrat el seu orgull i hem fet dos gols. Amb el penal i la segona expulsió s'ha marcat l'esdevenir del partit i això ha fet que no tinguéssim opció de remuntar. Les expulsions no les vull valorar, però la segona és clau en el partit", apuntà.

A partir d'ara, segons l'entrenador, "toca remar i empènyer, i com més vent de cara tinguem millor. No demanaré res a la gent, perquè la meva obligació és preocupar-me dels jugadors", digué. "Els errors ens donen inseguretat i por", sentencià.

stats