ESPANYOL
Esports 13/12/2014

L'Espanyol es reuneix amb els grups d'animació per fomentar el civisme

El club blanc-i-blau treballa per fomentar el civisme al camp i per evitar qualsevol tipus de violència física o verbal a Cornellà-El Prat

Efe
1 min
Imatge panoràmica de Cornellà-El Prat, l'estadi de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol s'ha reunit amb els diferents grups d'animació de l'estadi de Cornellà-El Prat i amb la Federació Catalana de Penyes de l'entitat per fomentar el civisme al camp i evitar tot tipus de violència física o verbal, tal com ha explicat el club en un comunicat.

L'entitat catalana ha assegurat que els integrants d'aquesta cimera han manifestat "el seu compromís públic i explícit" per evitar que qualsevol actuació reprovable tingui cabuda en un partit del conjunt blanc-i-blau. "I perquè la Lliga de futbol sigui un exemple de civisme en el seguiment del nostre esport", ha afegit.

De totes maneres, l'Espanyol ha subratllat que està molt satisfet del comportament dels seus seguidors fins ara. "Totes les parts mostren el seu orgull pel fet que l'afició ha estat, és, i estem segurs que seguirà sent, un evident model de referència en positiu pel que fa a l'animació", ha comentat.

El club català ha lamentat els tristos episodis relacionats amb l'esport que s'han viscut recentment a Madrid i a Barcelona. A més, "anima" a la resta d'entitats i aficions "a treballar de veritat perquè s'eradiqui tot tipus de violència en el futbol".

stats