Esports 14/09/2019

Gallego: “Em preocupa més encaixar que no marcar”

El tècnic reconeix que Pedrosa està “molt bé” i no descarta que pugui jugar a Ipurua

Roger Requena
2 min
David Gallego, durant un entrenament de l’Espanyol

BarcelonaEl tècnic de l’Espanyol, David Gallego, no perd la fe en el seu equip ni en la seva idea de joc. Abans de visitar l’Eibar aquest diumenge, el preparador blanc-i-blau s’ha mostrat “molt il·lusionat i molt agraït” per l’oportunitat que li va donar el club aquest estiu deixant-lo al càrrec del primer equip: “Em sento molt il·lusionat i convençut que podem fer un bon any”.

El preparador de Súria ha deixat clar que de moment no li preocupa haver obtingut un dels nou punts disputats. “Anem massa de pressa en les valoracions, queden molts punts per disputar. No cal ser tan alarmistes. A escala de sensacions, no som on volíem ser, però és cert que tenim les circumstàncies de les prèvies europees”.

“L’equip ha de ser molt intens, és el que vull. Necessitem guanyar”, ha assegurat abans de mostrar quina faceta del joc l’inquieta més: “No em preocupa que no hàgim marcat, em preocupa més l’aspecte físic. Tenim gol suficient, em preocupa més encaixar que no marcar”.

“L’Eibar t’exigeix molt, és un equip valent. Qualsevol error et penalitza molt, ja ho vam veure davant l’Atlètic. Em ve molt de gust veure com responem davant un rival que exigeix molt físicament i que no et dona descans”, ha avisat del seu pròxim compromís. A Ipurua Gallego espera veure “una millor versió física de l’equip”. “Som dins un procés que és normal, però no en vull parlar més perquè semblen excuses. Contra el Granada vam fer un molt bon inici de la segona part”, ha sentenciat.

Preguntat per l’estat físic de Pedrosa, ha reconegut que “està molt bé” i que la seva lesió “està pràcticament oblidada”. “Ara li falta agafar ritme, està preparat per ajudar-nos”, ha afegit.

stats