Esports 12/12/2020

Victòria de prestigi d'un Mallorca que no aixeca el peu de l'accelerador

El conjunt balear ha vençut per 0-1 el Leganés i es manté líder una jornada més

Un moment del partit d'aquest dissabte a Butarque

PalmaEl Mallorca ha tornat a guanyar aquest dissabte i es manté líder de la categoria de plata del futbol espanyol gràcies a un important triomf (0-1) contra el Leganés a Butarque. El Mallorca encadena, així, 17 jornades sense perdre i deixa un dels rivals directes per l'ascens -el Leganés- a 9 punts de distància.

Els dos equips han jugat una primera part molt igualada i intensa però sense gaires ocasions de ficar gol. Només Antonio Sánchez en una àrea i Borja Bastón a l'altra han intentat avançar els seus equips en el marcador durant els primers 45 minuts, però no ho han aconseguit.

Róber Ibáñez, que ha vist dues targetes grogues durant els deu primers minuts de partit, ha deixat els madrilenys amb deu jugadors i ha generat un desequilibri. El Mallorca, gràcies a la superioritat numèrica, ha obtingut el control del partit en el darrer tram de la primera part i ha cercat el gol que li donàs els 3 punts.

Amath ha estat qui ha marcat l'únic gol del partit i, a partir d'aquest moment, els mallorquinistes s'han concentrat a conservar l'avantatge sobre els madrilenys. El Leganés ha estat incapaç de reaccionar i no ha aconseguit crear cap ocasió clara per empatar el partit.

Amb aquesta nova victòria -la cinquena consecutiva- el Mallorca es manté una jornada més a la primera posició i s'allunya, encara més, d'un dels rivals directes per l'ascens.