Espanyol
Esports 16/06/2013

L'Espanyol recupera el migcampista David López després de dues cessions

El futbolista, de 23 anys, va debutar amb el primer equip l'any 2010 però la secretaria tècnica va considerar que necessitava minuts i el va cedir a Segona

Efe
1 min
David López, en un partit d'entrenament amb el filia de l'Espanyol, fa dues temporades

BarcelonaL'Espanyol ha recuperat el migcampista David López després de la seva doble cessió al Leganés i l'Osca en les dues últimes campanyes i després de "completar una destacada temporada a nivell personal amb el conjunt aragonès".

L'entitat blanc-i-blava ha esgotat el termini per portar de tornada el jugador del seu planter executant la clàusula prevista en el contracte del migcampista amb l'Osca. La intenció de l'Espanyol és que David López faci la pretemporada amb el primer equip i amb l'entrenador, Javier Aguirre, i sigui un jugador més de la plantilla.

El futbolista, de 23 anys, va debutar amb l'Espanyol el 2010, a San Mamés i davant l'Athletic Club de Bilbao, encara que la direcció esportiva va creure convenient que es busqués un altre equip perquè adquirís experiència professional.

Aquest barceloní és un migcampista de tall defensiu que destaca per la seva capacitat física i de contenció. També ha demostrat arribada a l'àrea contrària, per la qual cosa és capaç de donar més verticalitat a l'equip.

stats