Futbol Femení
Esports 08/06/2012

L'Espanyol femení vol "reivindicar-se" contra el Rayo i plantar-se a la final de Copa

Les blanc-i-blaves afronten les semifinals (21.30h) amb ganes d'acabar la temporada amb un títol. La central de Mataró, Marta Torrejón, veu l'equip preparat per afrontar el repte

Natalia Arroyo
2 min
Marta Torrejón, en un salt contra el Rayo en el partit de lliga

BarcelonaL'Espanyol i el Rayo disputen aquest divendres a les 21.30 h (Esport 3) a Las Rozas la segona semifinal de la Copa de la Reina. A l'ombra del Barça-Athletic, les periquites es prenen la Copa com una oportunitat de reivindicar-se com un dels equips forts d'Espanya i rematar una temporada que consideren molt més bona del que els últims resultats han fet pensar. "No hem acabat del tot bé la Lliga, és cert. Però ja fa setmanes que estem preparant la Copa, una competició que a l'Espanyol se li ha donat molt bé històricament. Estem amb moltes ganes", diu Marta Torrejón.

La central periquita avisa que l'equip "sortirà a per totes contra el Rayo" i no se'n refia dels bons resultats que han obtingut en els dos enfrontaments de Lliga (4-0 a Sant Adrià i 1-3 a Vallecas). "Especialment contra el Rayo, cap partit és igual a l'anterior. Els dos de lliga ens poden servir de referència, però sabem que tenen molt de potencial a dalt i poden capgirar-te el partit en un segon". El perill en atac de les madrilenyes, que rebran el suport d'un miler d'aficionats, és evident, però l'Espanyol també aprofitarà "els punts dèbils del Rayo" per endur-se la semifinal.

Una victòria a la Copa pot ser el millor final de temporada per a un Espanyol que se sent "un pèl menyspreat en les últimes setmanes", apunta Torrejón. La de Mataró està dolguda perquè "al principi de Lliga molts descartaven l'Espanyol de qualsevol lluita per estar a dalt i, amb molt de treball i esforç, s'ha completat un any força bo, terceres a la lliga i classificades còmodament per la Copa". El del Rayo serà el primer pas per començar a "reinvindicar-se davant tots els que no creuen en aquest equip". El següent, "hauria de ser guanyar la final".

stats