Futbol Femení
Esports 20/04/2012

L'Espanyol femení no pot amb un Llevant molt ordenat (0-0)

Les blanc-i-blaves han anat de menys a més i tot i gaudir de bones ocasions al final del matx, no han pogut batre la portera Sandra Paños, providencial amb les seves aturades

Natalia Arroyo
2 min
Monforte controla acrobàticament una pilota en el duel entre l'Espanyol i el Llevant

BarcelonaL'Espanyol i el Llevant s'han repartit un punt després d'un partit molt igualat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià del Besòs. En el duel televisat que obria la 29a jornada a la Primera Divisió femenina, catalanes i valencianes no han decebut i, malgrat no poder marcar cap gol, han ofert un partit intens, de molta disciplina tàctica i bones arribades i ocasions.

La primera meitat ha començat amb un Llevant més dominador. Les noies d'Antonio López han tingut més la pilota i han tancat l'Espanyol al seu propi camp. Les locals, però, han pogut treure's la pressió visitant de sobre i reaccionar passat el quart d'hora de joc, quan Maripaz i Lianne han connectat una acció d'atac que no ha vist porteria. Poc després, Alexia, amb un delicat xut de falta amb la cama esquerra, ha estavellat la pilota al pal.

El partit s'ha animat i tots dos equips han rondat la porteria visitant. El guió s'ha mantingut a la segona meitat, però de mica en mica l'Espanyol s'ha anat trobant més còmode sobre el terreny de joc, acumulant ocasions que Paños, molt segura sota pals tant en xuts llunyans com amb sortides aèries, ha sabut abortar.

Al final, 0-0 i repartiment de punts que deixa a tots dos equips prou satisfets. L'Espanyol es confirma en la tercera posició i el Llevant seguirà competint amb el rayo per entrar a la Copa de la Reina.

Diumenge es juguen la resta de partits de la jornada:

11h: Atlètic de Madrid - Collerenc

11.30h: Athletic Club - Lagunak

12h: Reial Societat - El Olivo

12h: Llanos de Oliveza - Prainsa Saragossa

12.15h: Sporting de Huelva - Sant Gabriel

12.15h: València - Barça

12.30h: Reocín - Rayo Vallecano

13h: L'Estartit - Màlaga

stats