Espanyol
Esports 29/08/2013

L'Espanyol farà més incorporacions

Òscar Perarnau ha confirmat que estan buscant un davanter centre (agrada Jhon Córdoba) però no descarta algun fitxatge més si el mercat ofereix alguna bona opció

Natalia Arroyo
1 min
Joan Collet i Òscar Perarnau presenten Juan Rafael Fuentes, nou fitxatge de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol segueix el seu camí per dissenyar la millor plantilla possible per al curs 2013/14. A cost zero o amb preus de traspàs molt reduïts, l'entitat està reforçant-se per millorar l'equip de l'any passat i suplir les baixes de l'estiu, i ja porta set incorporacions. El director esportiu Òscar Perarnau ha reconegut aquest dijous que el club segueix treballant per oferir novetats abans que es tanqui el mercat de fitxatges. "Hem d'intentar fer una plantilla el més competitiva possible. Els jugadors que tenim conformen un vestidor molt sa, molt agradable i esperem que d'aquí a 4 o 5 dies, l'ajust de la plantilla sigui el millor dins les possibilitats que tenim", ha apuntat durant la presentació del madridista Álex Fernández.

La missió més urgent és trobar un davanter centre. I, entre els noms que hi ha sobre la taula, agrada molt el colombià Jhon Córdoba, del Chiapas, per qui un periodista mexicà ha preguntat directament aquest migdia. De tota manera, Perarnau no ha volgut concretar la xifra de fitxatges que encara poden fer-se durant aquesta setmana perquè "no és una qüestió numèrica". "No controlem tots els 'timings', hi ha moltes hipòtesis i cada jugador té una situació personal diferent. Estem intentant tenir la plantilla més competititva possible i, dins les nostres possibilitats, que estigui ben confeccionada".

Després d'un inici molt positiu, amb un empat a Balaídos davant el Celta i un triomf a casa contra el València, Perarnau ha demanat prudència i sacrifici per seguir en aquest dinàmica. "Hem de tenir molt d'equilibri emocional i molta humilitat", ha afirmat.

stats