Futbol Femení
Esports 25/02/2012

L'Espanyol femení rep l'Athletic a Sant Adrià (12 h) en el partit més destacat de la jornada

Les blanc-i-blaves, terceres amb 51 punts, juguen a casa contra el segon classificat (56), en una bona oportunitat d'enganxar-se en la lluita pel títol. El gran beneficiat del cap de setmana pot ser el Barça, líder (58) que juga a Pamplona contra el Lagunak

Natalia Arroyo
1 min
Sara Monforte i Erika Vázquez a Lezama

BarcelonaLa 22a jornada de la Primera Divisió femenina té un duel que destaca per damunt de la resta: el que enfrontarà l'Espanyol amb l'Athletic Club a les 12h a Sant Adrià del Besòs. El xoc entre catalanes, terceres amb 51 punts, i basques, segones amb 56, pot resoldre si el títol de Lliga queda en mans de dos equips o s'hi afegeix un tercer. En el partit de la primera volta a Lezama, el resultat va ser 4-1 favorable a l'Athletic.

El Barça, que juga a Pamplona contra el Lagunak per seguir sent líder en solitari (58 punts), pot ser el gran beneficiat d'una jornada en què algun dels seus dos rivals directes es deixaran algun punt. Les blaugranes no haurien de tenir problemes per derrotar un Lagunak que lluita per la permanència.

El Sant Gabriel, desè amb 27 punts, rebrà a les 11 h al Municipal José Luis Ruiz Casado a l'equip extremeny del Llanos de Olivenza, onzè amb 24. L'equip de Pedro Martín viu en una zona tranquil·la, lluny del descens, però segueix aspirant a colar-se entre els vuit primers classificats.

Per la seva banda, l'Estartit jugarà un decisiu partit a Palma de Mallorca davant el Collerenc (11.30 h). Les noies de Rafel Gil, que ocupen la 13a posició amb 19 punts, buscaran sumar una victòria que les distanciïn dels llocs delicats de la classificació. El conjunt balear és 12è amb 21 punts.

Els altres partits de la jornada són:

Llevant - Atlètic de Màlaga

Sporting de Huelva - València

El Olivo - Atlètic de Madrid

Jugats dissabte:

Rayo Vallecano 6-1 Prainsa Saragossa

Reocín Racing 0-4 Reial Societat

stats