Futbol Femení
Esports 24/11/2012

L'Espanyol i el Sant Gabriel se citen a Sant Adrià en un dels dos derbis de la jornada

El Barça (segon amb 25 punts) visita Sevilla mirant de reüll el que passi a Lezama, on l'Athletic (líder amb 31) rep la visita de l'Atlètic de Madrid. Tanca la jornada el Llevant Les Planes a casa contra el cuer, el Lagunak

Natalia Arroyo
2 min
Sandra Vilanova es llença a terra per prendre la pilota a Carol Miranda durant l'Espanyol-Sant Gabriel de la Copa Catalunya

BarcelonaDesprés del derbi de Sant Joan Despí, arriba el derbi de Sant Adrià del Besòs. L'Espanyol i el Sant Gabriel s'enfronten aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (12.00h). Per a les de Luis Carrión, l'objectiu és seguir sumant a l'espera de l'ensopegada dels de dalt, mentre que per a les de Takahisa Shiraishi, la missió és fer un pas endavant i traduir en punts la millora experimentada en els últims dos partits contra el Llevant i l'Athletic. No serà l'únic derbi de la jornada, perquè també es veuran les cares el Llevant i el València al Poliesportiu Nazaret (12.00h). Aquest estiu, els dos equips de Sant Adrià van jugar les semifinals de la Copa Catalunya, que va acabar amb victòria periquita per 2-0.

La jornada serà molt important també per al Barça, que visita el complicat camp del Sevilla (11.30h), novè amb 13 punts. Les andaluses s'estan consolidant a Primera en el seu retorn a la màxima competició i buscaran donar la sorpresa contra el vigent campió. Les blaugranes, segones amb 25 punts, jugaran el seu partit mirant de reüll el que passi a Lezama, on l'Athletic (líder amb 31) rep la visita de l'Atlètic de Madrid (quart, també amb 25). La solidesa del conjunt basc sembla difícil de trencar, però el duel contra les madrilenyes pot ser un dels pocs enfrontaments que restin punts al líder, que treu sis punts als seus perseguidors.

Tancarà la jornada el Llevant Les Planes, que rebrà la visita del cuer, el Lagunak (12.30h). L'equip navarrès només ha marcat un gol en onze partits i no ha sumat encara cap punt. Les noies d'Albert Sánchez, instal·lades en posicions de Copa de la Reina, no volen donar cap opció a l'equip de Pamplona que s'estreni al Municipal Les Planes.

Completen la jornada els següents partits:

Collerenc - Reial Societat

Athletic - Atlètic de Madrid

Prainsa Saragossa - Cajasol Trigueros

Llevant - València

Rayo Vallecano - Llanos Olivenza

stats