Futbol Femení
Esports 01/12/2012

L'Espanyol visita l'Atlètic de Madrid i el Sant Gabriel rep el Rayo Vallecano

A més, el Barça juga a Sant Joan Despí contra el Collerenc (12.15h) i el Llevant Les Planes viatjarà a Saragossa per enfrontar-se al Prainsa (12.30h)

Natalia Arroyo
1 min
Marta Villagrassa intenta frenar Sandra Alberola

BarcelonaL'Atlètic de Madrid-Espanyol (13h) d'aquest diumenge és un dels partits més destacats de la 13a jornada de la Primera Divisió femenina. Les noies que entrena Luis Carrión arrenquen una decisiva setmana de tres partits al Cerro del Espino contra l'únic equip invicte de la lliga. Les matalasseres són el conjunt menys golejat i un dels més en forma, després de derrotar l'Athletic a Lezama la setmana passada.

L'altre compromís complicat de la jornada serà el que enfronti el Sant Gabriel amb el Rayo Vallecano al Municipal Ruiz Casado (11h). L'equip de Takahisa Shirashi rep la visita del segon classificat amb la moral alta després de remuntar contra l'Espanyol. Té les places de Copa de la Reina a tres punts.

El Llevant Les Planes, de la seva banda, tindrà un duel directe contra el Prainsa a Saragossa (12.30h) per consolidar la seva plaça de Copa. Les noies d'Albert Sánchez són setenes amb 18 punts, dos més que el seu rival aragonès.

El Barça tindrà un partit molt més assequible a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí (12.15h). Les blaugranes jugaran contra el Collerenc, 14è amb 9 punts, només quatre per sobre del descens. L'equip balear està patint per sumar, tot i que venen d'aconseguir un important triomf contra la Reial Societat (4-3).

La resta de partits de la jornada són:

Lagunak - Sevilla

Reial Societat - Llevant

Cajasol Trigueros - Llanos Olivenza

València - Athletic

stats