Futbol Femení
Esports 10/11/2012

L'Espanyol femení rep el Rayo i el Sant Gabriel inicia el 'Tourmalet' amb el Llevant a València

El Barça visita Saragossa per enfrontar-se al Prainsa i el Llevant Les Planes jugarà a Sant Joan Despí contra la Reial Societat

Natalia Arroyo
2 min
La jugadora de l'Espanyol, Sandra Vilanova, davant Bel i Sonia del Llevant Les Planes

BarcelonaL'Espanyol-Rayo Vallecano d'aquest diumenge a les 12h a Sant Adrià és el partit més destacat de la 10a jornada de la Primera Divisió femenina. Ja no només com a duel de la zona alta de la classificació, sinó per la rivalitat que les últimes temporades ha construït entre catalanes i madrilenyes. L'últim gran enfrontament, al marge de les frustrants finals de Lliga a doble partit, es va viure a la semifinal de la Copa de la Reina que l'Espanyol va endur-se per penals (7-6). Ara, però, la situació és diferent. El Rayo és quart amb 19 punts però ha patit dues derrotes consecutives contra el Llevant (2-1) i l'Athletic (2-4) que l'han allunyat del lideratge. L'Espanyol, sisè amb 16 punts, aspira justament a prendre punts a un rival directe i tornar a colar-se entre els primers classificats.

Aquest diumenge al Poliesportiu Nazaret de València (12h) comença per al Sant Gabriel el temut 'Tourmalet', que encadena partits contra el Llevant (5è), Athletic (1r), Espanyol (6è) i Rayo Vallecano (4t). Les de Sant Adrià, després de derrotar còmodament el Collerenc, ocupen una còmoda 10a posició, però intentaran donar la sorpresa i esgarrapar algun punt per no quedar-se gaire despenjades de les places de Copa de la Reina després de passar aquesta dura fase del calendari.

D'altra banda, el Barça buscarà consolidar la seva tercera posició a Saragossa contra el Prainsa (12h). Les noies de Xavi Llorens han reaccionat a les dues derrotes inicials amb una ratxa de set jornades sense perdre, i només han cedit un empat al difícil camp de l'Atlètic de Madrid.

Tancarà la jornada el Llevant Les Planes, que rebrà a les 12.30h la Reial Societat al Municipal Les Planes. L'equip que entrena Albert Sánchez és vuitè amb 12 punts i tanca les posicions de Copa de la Reina, un objectiu que, de mica en mica, comença a semblar una aposta real per a l'equip en la seva primera temporada a Primera Divisió. Les de Sant Joan Despí encara no han pogut encadenar dues victòries seguides i, després de guanyar per la mínima al València (0-1) diumenge passat, miraran de trencar l'estadística.

La resta de partits de la jornada són:

Collerenc - Atlètic de Madrid (dissabte, 16.30h)

Athletic - Llanos Olivenza (diumenge, 11.30h)

Lagunak - Cajasol Trigueros (diumenge, 12.00h)

Sevilla - València (diumenge, 12.00h)

stats