BARÇA
Esports 25/08/2014

Rakitic: "Vull guanyar la Lliga i la Champions"

El croat va donar més passades que mai en el seu primer partit al Barça

Efe
1 min

BarcelonaEl migcampista croat del Barcelona Ivan Rakitic és feliç a Barcelona, segons ha declarat en una entrevista que publica avui el diari 'Jutarnji list', de Zagreb. "Quan era petit em vaig traçar un objectiu, el de ser futbolista d'un dels millor clubs. I quina felicitat ser-ho just del Barça, per mi el millor club del món", afirma Rakitic després del seu debut al Barça. Segons dades d'Opta, Rakitic va fer 104 passades de 112 intents. Des que va arribar a la Lliga, el 2011, mai havia fet tantes passades.

"Ara m'espera el perfeccionament, la lluita per jugar. Amb tot el respecte per l'Europa League, el que a mi m'interessa és el campionat espanyol i la Lliga de Campions". Rakitic afirma que l'han rebut molt bé tots els jugadors, entre ells Leo Messi. "No és només que cada dia, en els entrenaments, demostra que és el millor futbolista del món, el Leo és a més un noi excel·lent, accessible, aixeca l'ànim al vestidor, m'ha ofert ajuda...", diu.

Afirma que està molt content perquè Xavi s'hagi quedat al club. "No exagero quan dic que només puc aprendre d'ell. No cal destacar com n'és de bon jugador. És un veritable capità, un líder". Sobre Luis Enrique, ha dit que "les seves idees són clares, m'encaixen perfectament. M'agrada com volem jugar".

stats