TENIS
Esports 16/04/2014

Nadal supera Gabashvili i se situa a una victòria de la 300 en terra

El manacorí aconsegueix classificar-se per als vuitens de final del Masters 1000 de Montecarlo

Efe
Rafa Nadal, durant el partit contra Gagashvili a Montecarlo / JULIAN FINNEY / GETTY IMAGES

BarcelonaEl manacorí Rafa Nadal ha iniciat la conquesta del seu novè trofeu a Montecarlo amb una victòria per 6-4 i 6-1 sobre el rus Teimuraz Gabashvili, que ha complicat una mica el debut de Nadal al Masters 1000 monegasc.

Gabashvili, que havia sortit de la fase prèvia i que aquesta setmana gaudeix del seu millor rànquing mundial (és 58è), ha aprofitat la baixa intensitat de Nadal al principi i ha tingut una oportunitat d'escapar-se 4-1 en el primer set.

Però després, el poder del número 1 del món ha sorgit oportunament per decidir aquest parcial i guanyar sis jocs consecutius per avançar-se 4-0 en el segon set.

Esperonat per una segona advertència del jutge, el francès Pascal Maria, per excés de temps en el moment del servei, Nadal ha tret el millor en els últims compassos del partit, que ha durat 62 minuts.

Amb el seu 49è triomf a Montecarlo, on l'any passat va perdre la final davant el serbi Novak Djokovic, Nadal se situa a un sol partit de la seva victòria número 300 sobre terra, superfície de la qual és clar dominador en l'última dècada.

El tenista manacorí podria arribar a aquesta xifra davant l'italià Andreas Seppi, el seu rival per ser als quarts de final.