Esports 24/04/2011

Els quatre jugadors del partit

1 min

Mascherano, immens

Un partit més va demostrar que el seu estat de forma és envejable. És tan llest tàcticament que pot jugar en qualsevol posició que Guardiola li exigeixi. Ahir fins i tot va acabar fent de lateral esquerre per la lesió de Maxwell. Serà titular indiscutible al Bernabéu.

Villa, retrobat

Després d'onze partits sense foradar la xarxa rival, ahir Villa es va treure uns quants fantasmes de sobre amb un bon gol, un gol de davanter centre. Era l'objectiu de Guardiola en posar-lo de titular ahir, i la missió es va complir. Poc després, Messi el va substituir perquè descansés.

Thiago, timoner perdut

Guardiola li va donar el timó del centre del camp, tal com va fer al Madrigal, però ahir no se'n va sortir. Potser la inèrcia general de l'equip se li va contagiar, però va perdre massa pilotes al mig de camp i en cap moment va generar el joc ofensiu que l'equip li demanava.

Afellay, generós

L'extrem holandès cada dia que passa demostra el perquè del seu fitxatge. Ahir va ser titular i va jugar els 90 minuts. Va intentar encarar el rival en tot moment i fins i tot va provar de xutar dues vegades des de fora de l'àrea. La tònica general de l'equip no li va deixar brillar més.

stats