Esports 04/04/2021

Un punt més i un partit menys

El Mallorca s'acosta a Primera amb l'empat (1-1) a Las Palmas

ARA Balears
1 min
Un instant del partit entre el Mallorca i Las Palmas.

Las Palmas i el Mallorca han empatat a un gol i això permet als mallorquinistes refermar la segona plaça. El partit ha començat amb un conjunt vermell que dominava el joc amb Dani Rodríguez i Amath pressionant els canaris.

Ambdós han fabricat el primer gol amb una passada de Dani Rodríguez a Amath i rematada al primer toc del golejador del Mallorca. L'equip de Luis García Plaza no s'ha conformat amb això, però no ha pogut aprofitar els seus millors minuts amb un segon gol.

Els canaris han tardat molt per fer el primer tir, un xut de Benito Ramírez desviat per Manolo Reina, però que no ha arribat fins al minut 26. El Mallorca ha arribat al descans amb menys domini sobre el partit, però sí controlat, tot i que just començar la segona part Jesé ha assistit Araujo, que ha creuat la pilota davant Reina i ha empatat el matx.

El gol dels canaris ha canviat el guió del partit perquè els locals han tingut més possessió de la pilota i el Mallorca no ha aconseguit robar-la. Una rematada de Kirian en el minut 82, que ha desviat Fran Gámez i quasi s'ha colat a la porteria, i en esprint d'Araujo que ha neutralitzat Valjent han estat les opcions més clares en el tram final del duel per als canaris.

stats