Esports 20/04/2018

El projecte ONA destaca el paper de les dones en càrrecs rellevants esportius

La membre de la Comissió Jurídica i de la Igualtat de Gènere del Comitè Olímpic Espanyol, María José López, participarà en la segona tertúlia que organitza el Consell de Menorca

Ara Balears
1 min
La primera tertúlia celebrada a la seu del Consell a Maó va ser un èxit de convocatòria.

MaóEl departament d'esports del Consell Insular de Menorca impulsa la segona tertúlia del projecte 'ONA: La veu de les dones', una iniciativa que té com a objectiu reivindicar el paper de la dona en l'àmbit esportiu. L'acte programat per a aquest divendres a l'auditori de Ferreries s'iniciarà a les 18.00 h i el tema central és el paper de les dones que ocupen càrrecs de responsabilitat en el món de l'activitat física i en els mitjans de comunicació especialitzats.

A més, el projecte ONA ha aconseguit que avui participi en aquesta tertúlia María José López, advocada especialitzada en dret esportiu i membre de la Comissió Jurídica i de la Comissió de la Dona i Igualtat de Gènere del Comitè Olímpic Espanyol. López detallarà la seva experiència i presentarà el seu llibre 'Mujer, discriminación y deporte'. És una de les veus autoritzades per explicar les diferències per gènere que existeixen en l'actualitat a l'esport. Així mateix, la prestigiosa advocada especialitzada aposta per crear un nou marc jurídic per a les esportistes.

A banda de María José López, hi prendran part dones que desenvolupen treballs de direcció tècnica, gestió d'entitats i educació i formació. Així, la directora de l'Institut Balear de la Dona, Rosa Cursach, i Raquel Casero, directora de Hi Coaching, són altres noms de rellevància que dissertaran sobre qüestions relacionades amb la dona i l'esport. A les tertúlies, hi intervindran Bet Salom, Míriam Aznar, Montse Cardona, Àgueda Juaneda, Maria Teresa Gustems, Virgínia Dorado, Flor Arrighi, Gemma Andreu, Edurne Ayastuy i Inés Garrell.

stats