BÀSQUET - EUROLLIGA
Esports 08/12/2020

Primera derrota europea del Barça al Palau (88-96)

L'Olympiacos, amb un parcial de 0-12 als primers minuts, s'imposa als de Jasikevicius

Kyle Kuric en una acció durant el partit d’ahir.

BarcelonaEl Barça va encaixar ahir la seva primera derrota d’Eurolliga al Palau Blaugrana en la visita de l’Olympiacos (88-96). El duel, que s’hauria d’haver jugat el passat 18 de novembre però que va ser ajornat per diversos casos de covid-19 al conjunt grec, va estar molt condicionat pel parcial de 0-12 a favor dels grecs viscut en els primers compassos del partit. Gairebé obligat a anar sempre a remolc, el conjunt de Sarunas Jasikevicius va coquetejar amb la remuntada en el tram final del partit, però els esforços locals per corregir les errades inicials es van quedar a mig camí.

L’arrencada de l’Olympiacos al Palau, més intens i molt encertat en el llançament, va anul·lar els blaugranes. La primera cistella local no va arribar fins a l’equador del primer quart, obra de Nikola Mirotic. Durant el primer període, el Barça va arribar a encaixar diferències de fins a 15 punts en contra.

Reacció no culminada

L’equip va començar a reaccionar a partir del segon quart i es va apropar a quatre punts a la mitja part (47-51). Però, com en l’inici del partit, l’Olympiacos va sortir més endollat després de passar pels vestidors. Amb tot, els blaugranes van aconseguir arribar a l’últim període només 9 punts per sota (63-72). El partit es va alentir i es va embrutar en l’últim quart i la remuntada no es va poder completar.