Esports 25/09/2019

Una mala primera part i la mala fortuna condemnen el Mallorca contra l'Atlètic de Madrid

El conjunt de Vicente Moreno ha perdut per 0-2 i s'acosta perillosament a les posicions de descens

J. Genovard
Imatge de Dani Rodríguez i Thomas durant el partit

PalmaEl Mallorca no pot amb l'Atlètic de Madrid (0-2) i els de Vicente Moreno podrien trepitjar les posicions de descens per primera vegada durant la temporada. Els gols de Diego Costa i Joao Felix i una gran primera part han bastat al conjunt matalasser per endur-se els tres punts de Son Moix. Tot i la reacció i la gran segona part del conjunt mallorquí, que ha tingut el control del partit durant els segons 45 minuts, el Mallorca suma la tercera derrota del campionat.

La primera part ha estat un monòleg de l'Atlètic de Madrid, que ha gaudit de nombroses ocasions per partir als vestidors amb una diferència més àmplia. Durant els primers 10 minuts del matx, els matalassers han arribat quatre vegades amb perill a la porteria de Manolo Reina, però no ha estat fins al minut 26 quan Diego Costa, de córner, ha marcat el primer gol del duel. Pocs minuts després de la diana que avançava el conjunt madrileny al marcador, el VAR ha anul·lat un penal en contra del Mallorca (que hauria estat el cinquè en quatre jornades) per mans prèvies de Joao Felix.

El Mallorca no ha aconseguit superar la pressió del conjunt del Cholo Simeone i només ha gaudit de dues ocasions durant el primer temps. Sevilla de falta i Sastre en una jugada d'estratègia han fet els dos únics xuts del conjunt mallorquí en la primera part.

La segona part ha començat amb el Mallorca cercant el gol de l'empat i, en el primer minut, Kubo ha estavellat una pilota al pal després d'una gran jugada col·lectiva. El conjunt de Vicente Moreno ha sortit dels vestidors amb l'objectiu d'empatar l'enfrontament i, durant els primers minuts, ha tingut nombroses oportunitats per marcar. Vicente Moreno ha mogut la banqueta en el minut 60 i ha donat entrada a Trajkovski per Lago Junior. Després de 15 minuts de domini del conjunt de Vicente Moreno, i quan millor estava l'equip mallorquí, Joao Felix ha marcat el segon gol, amb una mica de fortuna, amb un xut que després de rebotar en Budimir i tocar el pal ha acabat entrant.

Després del segon gol, el Mallorca ha continuat dominant el partit i Vicente Moreno ha donat entrada a Abdon Prats i a Álex Alegria en substitució de Budimir i de Baba. Tot i tenir el duel controlat, el conjunt mallorquí no aconseguia arribar amb perill a la porteria d'Oblak. En el minut 75, el davanter matalasser Álvaro Morata ha estat expulsat després d'una picabaralla amb Xisco Campos i Salva Sevilla.

Tot i els esforços del Mallorca, i jugar amb un jugador més durant els darrers 15 minuts, l'equip de Vicente Moreno no ha creat perill i ha sumat la segona derrota consecutiva, que el manté a les darreres posicions amb quatre punts.