COPA CONFEDERACIONS
Esports 15/06/2013

La selecció brasilera s'enfronta al Japó en el partit inaugural de la Copa Confederacions

Els blaugranes Neymar i Dani Alves seran titulars (21h/Telecinco)

Ara
2 min
Neymar, en l'entrenament d'aquest divendres amb la selecció brasilera

BarcelonaLa selecció brasilera disputa (21h/Telecinco) contra el Japó el partit inaugural de la Copa Confederacions 2013. El combinat que dirigeix Luiz Felipe Scolari està obligat a guanyar, i a més convèncer, ja que s'enfronta al rival més dèbil del seu grup. L'amfitriona comptarà amb l'alè de prop de 70.000 espectadors que ompliran l'Estadi Nacional de Brasília, un dels tres estadis nous de la Copa Confederacions.

Neymar serà l'encarregat de liderar el joc de la pentacampiona del món. Tot i la seva joventut, el nou jugador blaugrana assegura sentir-se preparat pel repte i afronta aquesta competició molt motivat. "És una de les competicions més importants que disputaré a la meva carrera", va dir durant la setmana Neymar.

S'espera que Scolari plantegi una alineació força ofensiva amb Fred com a davanter centre, Neymar i Hulk per bandes, i en la mitjapunta el jove jugador del Chelsea, Oscar. El doble pivot sembla evident que serà per Luiz Gustavo i Paulinho, mentre que en defensa, el lateral blaugrana Dani Alves serà titular, juntament amb David Luiz i Thiago Silva, que seran els centrals. On hi ha més dubtes és en el lateral esquerre, ja que és una incògnita saber si jugarà Luis Filipe, o bé Marcelo.

La selecció japonesa, per la seva banda, afronta aquest partit amb la tranquil·litat de saber que no té res a perdre i molt guanyar. El tècnic Alberto Zaccheroni confia en aprofitar la pressió amb què jugarà la selecció brasilera per guanyar-los i donar la sorpresa.

El migcampista del Manchester United Shinji Kagawa és la gran esperança del combinat nipó. El veterà Honda també és un altre dels jugadors destacats del conjunt que dirigeix Zaccheroni.

Alineacions probables

Brasil: Julio César; Daniel Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo; Luiz Gustavo, Paulinho, Oscar; Hulk, Neymar i Fred. Seleccionador: Luiz Felipe Scolari. (Brasiler)

Japó: Kawashima; Uchida, Yoshida, Konno, Nagamoto; Endo, Hasebe, Honda; Kagawa, Maeda i Okazaki. Seleccionador: Alberto Zaccheroni. (Italià).

Àrbitre: el portuguès Pedro Proença. Assistents: Bertino Miranda i José Trigo.

Estadi: Nacional de Brasilia.

Hora: 21h / Telecinco

stats