Lliga Endesa
Esports 14/06/2013

Tercer capítol de la final de la Lliga Endesa entre el Barça Regal i el Reial Madrid

Els dos equips s'enfrontaran aquest divendres (22 hores, TV3 i La 1) al Palau Blaugrana

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça Regal i el Reial Madrid disputen aquest divendres (22 hores, TV3 i La 1) el tercer partit de la final de la Lliga Endesa al Palau Blaugrana. L'equip que aconsegueixi dues victòries en els tres partits que queden es proclamarà campió.

L'empresa no és fàcil, però Xavi Pascual confia en el caràcter dels seus jugadors. "Competir és l'ADN de l'equip. Intentem mirar-nos als ulls, sense abaixar la mirada, i estar orgullosos del nostre esforç. És la nostra manera d'entendre cada entrenament i cada partit, competint al màxim de les nostres possibilitats", diu l'entrenador, que no sap si podrà comptar amb Erazem Lorbek. El tècnic considera clau el tercer partit de la sèrie. "Hem de ser més durs que a Madrid i lluitar per cada centímetre de la pista", recorda Sarunas Jasikevicius.

El Reial Madrid, per la seva banda, necessita guanyar un partit al Palau, on ha perdut en vuit de les seves últimes nou visites, per allargar la final. "Som el Reial Madrid. Des que jugues un partit de pretemporada tens pressió pel que representes. Crec que l'equip ha fet una gran feina durant la temporada i ha crescut en moltes coses. L'equip està bé. El més important és saber que després de totes les derrotes passes un moment dolent, però no tinc cap dubte que l'equip està preparat per al partit següent", analitza Pablo Laso.

stats