Lliga Endesa
Esports 08/06/2013

El Reial Madrid i el Barça Regal obren la final de la Lliga Endesa més esperada

Emilio Pérez Pizarro, Antonio Conde i Carlos Peruga arbitraran el partit d'aquest diumenge (12.40 hores, TV3 i La 1)

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaTan sols vuit equips de la Lliga Endesa han guanyat la final amb el factor pista en contra, una fita que el Barça Regal intentarà buscar a partir d'aquest diumenge (12.40 hores, TV3 i La 1) contra un Reial Madrid que acumula més elogis que títols. L'equip que entrena Pablo Laso només ha guanyat una Copa del Rei i una Supercopa Endesa, pobre bagatge per a dues temporades en què ha encetat la majoria de competicions com a favorit.

L'equip blaugrana, que acostuma a competir millor quan arriben els partits importants, s'aferra al precedent de la temporada passada i a la major experiència dels seus jugadors per somniar amb tancar una difícil temporada de transició amb un nou títol. El Barça Regal busca endur-se una final prevista al millor de cinc partits i reforçar l'hegemonia que ha exhibit durant les últimes temporades. L'objectiu culer és sumar el tercer títol consecutiu de la Lliga Endesa, fita que no aconsegueix ningú des de l'any 1997.

El Reial Madrid i el Barça Regal atorguen molta importància al criteri arbitral que s'apliqui durant la final de la Lliga Endesa. De moment, els jutges encarregats de xiular el primer partir seran Emilio Pérez Pizarro, Antonio Conde i Carlos Peruga.

stats