Esports 04/03/2021

L’Espanyol rep l’Oviedo pendent de Raúl de Tomás

Futbol - Segona Divisió

À.G.
2 min
Entrenament de l'Espanyol

BarcelonaDesprés d’empatar contra l’Sporting i sense marge d’error per intentar atrapar el Mallorca, l’Espanyol rep aquest divendres (21 h, Gol) l’Oviedo a l'RCDE Stadium. El rival vol mantenir la ratxa positiva de resultats. Vicente Moreno segueix tenint el dubte del davanter Raúl de Tomás, el seu millor argument ofensiu. L’atacant gairebé no s’ha exercitat durant la setmana i la seva presència a la convocatòria no està assegurada. També són dubte el migcampista Álvaro Vadillo i el lateral Óscar Gil.

 Moreno prefereix no aixecar la vista. “Em marco l’objectiu de guanyar el partit. Ens enfrontem a un equip històric, però hi ha un gran bagatge entre els dos equips. Serà un partit massa complicat per pensar si el calendari que ens espera és assequible o no. Tinc la ment posada en l’Oviedo i em prenc tots els partits com d’alt risc. Auguro un partit molt complicat per moltes coses”, analitza el tècnic valencià de l’equip blanc-i-blau.

Moreno considera que l’Espanyol ha sigut superior en molts partits, però aquest domini no sempre s’ha reflectit en el marcador. “He vist molts partits en els quals hem estat superiors, encara que potser no hem estat capaços de marcar més gols. He vist molts partits en què l’equip ha merescut moltes coses i no s’ha aconseguit aquest resultat més amplis. Al capdavall, el que compta és guanyar”, admet.

L’Oviedo arriba a Cornellà-El Prat animat per la victòria contra el Saragossa. “La segona volta és complicada perquè tots els equips s'hi juguen alguna cosa. Nosaltres encara tenim marge de millora, però estem preparats per disputar aquest tram de la competició”, diu el tècnic, que considera clau el paper dels jugadors reserves. “L’aportació dels jugadors que surten de la banqueta és molt important. Tots tenen el seu moment i han d’ajudar a l’hora d’aconseguir l’objectiu. Tots són molt importants des del rol que els toqui viure cada setmana”, conclou Moreno.

stats