LLIGA DELANTE
Esports 08/06/2013

El Vila-real i l'Almeria es disputen l'ascens directe a Primera

El Madrigal acull (19h/C+) un decisiu partit en què el guanyador es convertirà en equip de la Lliga BBVA. En cas d'empat, pujarien els groguets

Ara
2 min

BarcelonaEl Vila-real i l'Almeria s'enfronten aquest dissabte a la tarda (19h/C+) al Madrigal en un partit que decidirà quin és el segon conjunt, després de l'Elx, que es converteix en equip de Primera. Empatats a 74 punts, i amb l'1-1 del partit d'anada, el guanyador d'aquest enfrontament acabarà segon, i, per tant, aconseguirà l'ascens directe a la Lliga BBVA. En cas d'empat, pujarien els groguets.

Així doncs, el partit és realment una final, com ho demostra que les entrades estan ja esgotades des de principi de setmana. Un total de 25.000 espectadors –23.000 locals i 2.000 visitants– ompliran el Madrigal.

Per al partit més important de l'any, el tècnic del Vila-real, Marcelino, segueix sense poder comptar amb un nodrit grup de jugadors que ja porten temps fora de l'equip, com són Farinós, Dorado i el paraguaià Hernán Pérez, tots ells lesionats de llarga durada. A aquestes absències, se sumen la de quatre jugadors més que, convocats per les seves seleccions, no podran estar tampoc: Aquino, Moi Gómez, Íñiguez i Mariño.

No obstant això, l'aspecte positiu de la convocatòria és la presència del nigerià Uche, que s'ha recuperat de les seves molèsties físiques i podrà jugar.

Al davant estarà un Almeria que és el millor equip a domicili del campionat. El conjunt andalús ha sumat 33 punts lluny de l'Estadi dels Jocs Mediterranis, gràcies a la capacitat golejadora dels de Javi Gracia, que porten 35 gols com a visitants.

Tot els jugadors de la plantilla de l'Almeria s'han desplaçat al Madrigal, inclòs Marcelo Silva, que va ser operat recentment del canell de la mà esquerr. A més de Raúl García, Chumbi i Jonathan, del filial.

Alineacions probables

Vila-real: Juan Carlos, Mario, Musacchio, Mellberg, Jaume Costa, Bruno, Canteros, Cani, Manu Trigueros, Perbet i Pereira o Uche.

Almeria: Esteban, Gunino, Pellerano, Trujillo, Christian, Verza, Corona, Aleix Vidal, Soriano, Iago Falque i Charles.

Àrbitre: Vicandi Garrido (Comitè Basc)

Estadi: El Madrigal

Hora: 19h / Canal +

stats