Bàsquet - Supercopa

Una Supercopa per refermar el projecte de l'Spar Citylift Girona

L'equip gironí i el Perfumerías Avenida lluitaran aquest diumenge pel títol

L'Spar Citylift Girona i el Perfumerías Avenida disputaran aquest diumenge (18.30 hores, TDP) la Supercopa. L'equip entrenat per Eric Surís intentarà sobreposar-se a les baixes de Brittney Sykesy, Sonja Petrovic i Núria Martínez per aconseguir el seu segon títol d'un torneig que enfronta el campió de la Lliga Dia amb el guanyador de la Copa de la Reina. El conjunt de Miguel Ángel Ortega, per la seva banda, no podrà comptar amb Jewell Loyd ni amb Erika de Souza, mentre que la participació de Sílvia Domínguez és dubtosa.

"Ens agradaria donar una mica de continuïtat a la Lliga Dia que vam guanyar la temporada passada . És el mateix escenari i amb la nostra afició. Seria molt important per refermar l'actual projecte", opina Laia Palau. La base catalana visualitza un duel d'estils a Fontajau, en què les transicions poden tenir una importància decisiva. " Estem jugant un bàsquet atractiu , centrat en la circulació de pilota i amb velocitat. Elles compten amb gent molt gran i físicament millors", diu.

El club gironí, que ja ha venut més de 3.000 entrades, espera un gran ambient a Fontajau. El Perfumerías Avenida, que s'ha endut vuit de les últimes nou edicions del torneig, no posarà les coses fàcils. El partit serà arbitrat per Mariano Martín Palomo, Asunción Langa i Sandra Sánchez.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF