Publicitat
Publicitat

Esports

"Quilòmetres que canvien vides": arriba l'Oxfam Intermón Trailwalker

Els participants intentaran recórrer 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores i recaptar un mínim de 1.500 euros

Sota el lema "Quilòmetres que canvien vides", els participants de la quarta edició de l'Oxfam Intermón Trailwalker a Girona intentaran completar un recorregut de 100 quilòmetres. En total, hi ha 356 equips inscrits.

La marxa és un desafiament esportiu que consisteix en recórrer 100 quilòmetres de camí rural en un màxim de 32 hores. No és una cursa de relleus, sinó que els quatre membres de l'equip han de començar i acabar junts en un exemple de solidaritat i treball en equip. El recorregut seguirà per tercera vegada la popular ruta de la Via Verda a la província de Girona, amb sortida a Olot, passant per Girona i acabant a Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava.

Durant les sis etapes d'aquesta edició, els equips hauran de superar diferents reptes com transportar aigua o aconseguir vals d'avituallament, al temps que coneixeran les històries de persones que han aconseguit vèncer la fam i sortir de la pobresa a Etiòpia, Burkina Faso, Nicaragua, República Dominicana, Sudan del Sud i Indonèsia.

A més d'un desafiament esportiu, l'Oxfam Intermón Trailwalker és un repte solidari. Cada equip que participa es compromet a recaptar, abans de l'esdeveniment, un mínim de 1.500 euros per donar suport als més de 400 projectes d'Oxfam a tot el món. Els participants han recaptat 700.000 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF