Lliga Endesa
Esports 01/06/2013

L'Herbalife Gran Canària torna a buscar les pessigolles al Barça Regal

L'equip de Pedro Martínez intentarà evitar aquest diumenge (12.40 hores, La 1) la segona victòria blaugrana

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual, durant el primer partit

BarcelonaDesprés de la victòria blaugrana de divendres, el Barça Regal i l'Herbalife Gran Canària disputen aquest diumenge (12.40 hores, La 1) el segon partit de les semifinals de la Lliga Endesa.

L'equip blaugrana disputarà el seu partit número 82 de la temporada. Des que el Barça Regal va jugar un amistós contra el València Basket el passat 1 de setembre, el conjunt català ha disputat un total de 81 partits. La Lliga Endesa (38) i l’Eurolliga (31) són les dues competicions que acumulen més compromisos, però la xifra es completa amb les dades de la Copa del Rei (3), la Supercopa Endesa (2), la Lliga Catalana (2) i els compromisos amistosos (5).

Xavi Pascual i Pedro Martínez han utilitzat l'entrenament d'aquest dissabte per descarregar muscularment els seus jugadors, però també per preparar alguns matisos tàctics que volen introduir en el segon partit de la semifinal. "Els dos equips intentarem corregir alguns detalls", confessa Xavi Pascual, que no acaba d'estar satisfet amb la defensa que el seu equip va fer sobre Spenser Nelson i Eulis Báez.

stats