Play-off d'ascens a Segona B
Esports 22/06/2013

L'Olot visita l'Arandina en el tram final de l'ascens a Segona B

El conjunt d'Àlex Terma s'enfronta al botxí de l'Europa (19h,Esport3) en el primer partit de la tercera i definitiva fase del play-off d'ascens

Ara
1 min
El jugador de l'Olot Raúl celebra el gol que va aconseguir contra el Mairena

BarcelonaL'Olot visita aquest dissabte (19h,Esport3) l'Arandina en el primer partit de la tercera i definitiva fase del play-off d'ascens a Segona B. Després de perdre contra l'Elx B i de superar el Mairena, l'Olot afronta l'últim obstacle per aconseguir pujar de categoria contra el botxí de l'Europa en la primera ronda, l'Arandina.

El conjunt d'Àlex Terma arriba a aquest decisiu enfrontament després d'aconseguir un contundent 4-1 contra el Mairena en la segona fase de l'ascens, demostrant així que s'ha refet de la desfeta contra l'Elx B en la primera eliminatòria. A més, conta amb l'avantatge de disputar el partit de tornada, dissabte que ve, a l'Estadi Municipal d'Olot.

Per aquest decisiu enfrontament, el club ha posat a disposició dels socis un desplaçament a Aranda del Duero (Burgos) per poder anar a donar suport a l'equip. El preu que cada aficionat ha de pagar és de 50 euros, i això inclou el viatge amb autobús, l'assegurança de viatge i l'entrada al camp de futbol. La sortida serà dissabte a les 06.00 hores i la tornada es farà just després del partit, sobre les 21.30 hores.

stats